El ‘Rubiemprèn’ tractarà les noves maneres de finançar un negoci
Economia | 25 de setembre de 2018

REDACCIÓ
’Escola d’Emprenedoria (EDER) de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) organitza una nova edició del ‘Rubiemprèn’, que s’adreça a persones emprenedores, empresaris i empresàries. La nova edició tindrà lloc el 4 d’octubre a la Masia de Can Serra sota el títol ‘Altres vies de finançament per a la meva empresa’.

La jornada estarà conduïda per Oriol Sans, director de Finançament de l’Agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat i expert en temes de finançament empresarial. Durant el matí, els assistents podran seguir les intervencions de Javier Megías, CEO i cofundador d’Startupxplore, que oferirà una radiografia de la situació actual del finançament alternatiu i de Carlos Blanco, fundador de Nuclio Venture Builder, que donarà les claus per crear una empresa atractiva per als inversors.

La segona part de la jornada girarà al voltant dels principals instruments de finançament alternatiu. Hi intervindran: Sandra Font, cap de Finançament Internacional i Alternatiu, Acció-Generalitat de Catalunya; Jonàs Sala, cofundador i soci de Verkami, Emilio Gómez, director Venture Capital ICF, i Eloi Noya, director de Desenvolupament de Negoci LoanBook Capital.

“Rubiemprèn ja és una cita de referència: els temes que s’hi tracten s’ajusten a les necessitats del teixit empresarial i els ponents són sempre de primer nivell”, ha apunat el regidor de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden formalitzar al web de Rubiempresa.
La sessió tindrà lloc a la Masia de Can Serra. / Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
Un grup de manifestants interrompen l’acte de celebració de la Constitució
El mag Selvin omplirà de màgiques sorpreses el Mercat Municipal aquest dissabte
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior
Alta participació en la commemoració del Dia de les Persones amb Diversitat Funcional