El ‘Rubiemprèn’ tractarà les noves maneres de finançar un negoci
Economia | 25 de setembre de 2018

REDACCIÓ
’Escola d’Emprenedoria (EDER) de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) organitza una nova edició del ‘Rubiemprèn’, que s’adreça a persones emprenedores, empresaris i empresàries. La nova edició tindrà lloc el 4 d’octubre a la Masia de Can Serra sota el títol ‘Altres vies de finançament per a la meva empresa’.

La jornada estarà conduïda per Oriol Sans, director de Finançament de l’Agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat i expert en temes de finançament empresarial. Durant el matí, els assistents podran seguir les intervencions de Javier Megías, CEO i cofundador d’Startupxplore, que oferirà una radiografia de la situació actual del finançament alternatiu i de Carlos Blanco, fundador de Nuclio Venture Builder, que donarà les claus per crear una empresa atractiva per als inversors.

La segona part de la jornada girarà al voltant dels principals instruments de finançament alternatiu. Hi intervindran: Sandra Font, cap de Finançament Internacional i Alternatiu, Acció-Generalitat de Catalunya; Jonàs Sala, cofundador i soci de Verkami, Emilio Gómez, director Venture Capital ICF, i Eloi Noya, director de Desenvolupament de Negoci LoanBook Capital.

“Rubiemprèn ja és una cita de referència: els temes que s’hi tracten s’ajusten a les necessitats del teixit empresarial i els ponents són sempre de primer nivell”, ha apunat el regidor de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden formalitzar al web de Rubiempresa.
La sessió tindrà lloc a la Masia de Can Serra. / Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
Deu dones de B Braun Rubí promouen la ciència i la tecnologia a les escoles
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc