Gran jornada per a la UP Las Torres-Rubí
Esports | 25 de setembre de 2018

REDACCIÓ
Ana i Maria, jugadores del club.
Primera victòria del primer equip de la UP Las Torres-Rubí en el seu desplaçament fins a Terrassa, on es van enfrontar al Quatre Barres. L’inici del partit va ser molt igualat i no va ser fins a la tercera ronda que els jugadors rubinencs van començar a destacar-se fins a aconseguir la victòria per 6-10. Aquests 3 punts han de servir per donar-los confiança per poder afrontar el seu retorn a la Primera Divisió.

L’equip femení va contribuir a la gran jornada per a la UP Las Torres-Rubí en aconseguir la primera victòria de la temporada. Es van imposar com a locals al Natació Sabadell fent un gran joc en tot moment que els va permetre imposar-se per 7 a 2.

L’equip B del club rubinenc va rebre com a local el primer equip del Mollet. El partit va ser un autèntic monòleg dels de Rubí, que no van donar cap oportunitat als visitants amb un marcador final de 15-1.

Per la seva banda, l’equip C va visitar les pistes del Molins de Rei, on tampoc no van trobar cap resistència entre els locals. El partit es va tancar amb un 2-14 pels de Rubí.

Per últim, l’única derrota de la jornada va venir de la mà de l’equip D. Van rebre el Mollet C amb un munt de baixes. Aquesta circumstància la va aprofitar l’equip visitant per aconseguir fer-se amb els 3 punts en aconseguir un marcador final de 3-13.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
C’s presenta l’equip de campanya i carrega contra el govern local
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
Les pantalles acústiques a Can Vallhonrat, més a prop
L’AUP demana que no s’aprovi el POUM abans de les eleccions
Una vintena de semàfors de la ciutat s’adapten amb sistemes sonors per a persones invidents
El Pessebre vivent de l’Hermandad Rociera incorporarà un carter reial