Gran jornada per a la UP Las Torres-Rubí
Esports | 25 de setembre de 2018

REDACCIÓ
Ana i Maria, jugadores del club.
Primera victòria del primer equip de la UP Las Torres-Rubí en el seu desplaçament fins a Terrassa, on es van enfrontar al Quatre Barres. L’inici del partit va ser molt igualat i no va ser fins a la tercera ronda que els jugadors rubinencs van començar a destacar-se fins a aconseguir la victòria per 6-10. Aquests 3 punts han de servir per donar-los confiança per poder afrontar el seu retorn a la Primera Divisió.

L’equip femení va contribuir a la gran jornada per a la UP Las Torres-Rubí en aconseguir la primera victòria de la temporada. Es van imposar com a locals al Natació Sabadell fent un gran joc en tot moment que els va permetre imposar-se per 7 a 2.

L’equip B del club rubinenc va rebre com a local el primer equip del Mollet. El partit va ser un autèntic monòleg dels de Rubí, que no van donar cap oportunitat als visitants amb un marcador final de 15-1.

Per la seva banda, l’equip C va visitar les pistes del Molins de Rei, on tampoc no van trobar cap resistència entre els locals. El partit es va tancar amb un 2-14 pels de Rubí.

Per últim, l’única derrota de la jornada va venir de la mà de l’equip D. Van rebre el Mollet C amb un munt de baixes. Aquesta circumstància la va aprofitar l’equip visitant per aconseguir fer-se amb els 3 punts en aconseguir un marcador final de 3-13.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Festa de la tardor a l’edifici Ressò de Sant Muç
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Es pintarà un banc ‘trans’ a Salvador Allende per homenatjar Alan Montoliu
Rubí es planteja formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
Gracia Pérez publica ‘El tapiz de un tiempo’
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions