Desmantellen una plantació de marihuana a Rubí valorada en 300.000 euros
Actualitat | 26 de setembre de 2018

REDACCIÓ
Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Rubí van detenir dissabte passat un home de 59 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en el vessant de tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric a la nostra ciutat.

La matinada del 22 de setembre, arran d’una intervenció preventiva al polígon Rubí Sud, els agents van notar una forta olor a marihuana que venia d’una nau semi abandonada. Els agents van comprovar que la instal·lació i la connexió elèctrica eren fraudulentes i que els aparells d’aire condicionat estaven en constant funcionament.

Mentre feien les comprovacions, un vehicle es va dirigir a la nau. Quan el conductor va veure els agents, va fer una maniobra evasiva i va marxar ràpidament del lloc. Immediatament una patrulla va interceptar el vehicle i va identificar el conductor, a qui li constava una ordre de detenció en vigor. També es va saber que aquest home havia llogat la nau per construir el planter de marihuana. Per tots aquests motius va ser detingut.

La plantació estava distribuïda per les diverses estances que tenia la nau industrial. Dins es van localitzar i intervenir prop de 3.500 plantes de marihuana amb un valor aproximat en el mercat il·lícit d’uns 300.000 euros.

La infraestructura, que constava de nombrosos aparells d’aire condicionat, termòstats, làmpades, humidificadors, condensadors, etc, va ser inutilitzada. El valor de tot el material de la instal·lació superava els 100.000 euros. També es va localitzar un laboratori i un revòlver detonador.

El 24 de setembre el detingut va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.
La plantació, amb unes 3.500 plantes, estava en una nau del polígon Rubí Sud. / Mossos d’Esquadra
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Deu dones de B Braun Rubí promouen la ciència i la tecnologia a les escoles
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc