La CUP organitza una assemblea territorial oberta a Rubí amb el diputat Vidal Aragonés
Política | 26 de setembre de 2018

REDACCIÓ
L'assemblea territorial va tenir lloc al CRAC.
La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) va celebrar dimarts a Rubí una assemblea territorial oberta per debatre sobre l'estratègia política de la formació en l'actualitat i per als propers mesos, amb l'objectiu de recollir diverses visions i opinions sobre què ha passat des de l'octubre de l'any passat i com encarar el nou cicle polític.

L'assemblea, a la qual van assistir prop d'una cinquantena de persones, va comptar amb la presència del diputat Vidal Aragonés.

Aquest va oferir una primera explicació sobre les temàtiques que es volien abordar en aquestes assemblees territorials, dividides en quatre blocs: el debat sobre la immediatesa de la ruptura, el paper de la CUP-Crida Constituent al Parlament, la possibilitat de crear una estructura de decisió amb representants del món municipal i el paper que ha de jugar l'organització popular davant el que consideren la inacció de les institucions.

Tots els assistents a l'assemblea van poder exposar els seus dubtes, compartir visions sobre la situació actual i fer arribar propostes sobre l'estratègia a seguir, en una reunió que va durar pràcticament dues hores i en la qual es van expressar opinions molt diverses.

Segons Aragonés, "es tracta de prendre'ns un temps per a reflexionar col·lectivament sobre què va passar i què no va passar l'1 d'octubre i en els dies posteriors". Des del Secretariat Nacional de la CUP i el grup parlamentari, es van abocar un seguit d'idees "que es volen socialitzar amb la militància i amb el conjunt de la ciutadania per tal de ser capaces, entre totes, de generar una proposta política" i també de "fer la necessària autocrítica".
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc
Un videoclip de joves rubinencs, segon premi al concurs Hip-Hop per la Pau