Màrius Serra dona el tret de sortida al curs de l’AEUR
Actualitat | 27 de setembre de 2018

REDACCIÓ
L’escriptor i periodista Màrius Serra va ser l’encarregat d’inaugurar el segon curs de l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí (AEUR), dimecres a la tarda al pati de l’Ateneu.

Més d’un centenar de persones es van congregar per escoltar Serra, que va parlar sobre la llengua com a font de plaer i que va aprofitar per encoratjar els assistents a continuar aprenent: “El fenomen de l’aprenentatge entre la gent gran té molt a veure amb un procés d’empoderament, sobretot femení, per part de dones grans que se n’adonen que els ha estat privat, per diverses circumstàncies, de l’accés a moltíssims àmbits del coneixement i aquest desig de saber, aquesta curiositat, són la millor medicina”.

El nou curs, que està dividit en dos semestres, preveu conferències sobre salut, història i tradicions i sortides relacionades. En especial, destaca un seminari sobre art i literatura, que començarà el 4 d’octubre amb una conferència sobre l’escultor Josep Llimona.

El preu del seminari, dividit en tres conferències, és de 30 euros per als socis de l’AEUR i de 36 euros per als no socis.
Més d’un centenar de persones van assistir a la xerrada. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
C’s presenta l’equip de campanya i carrega contra el govern local
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
Les pantalles acústiques a Can Vallhonrat, més a prop
L’AUP demana que no s’aprovi el POUM abans de les eleccions
Una vintena de semàfors de la ciutat s’adapten amb sistemes sonors per a persones invidents
El Pessebre vivent de l’Hermandad Rociera incorporarà un carter reial