Màrius Serra dona el tret de sortida al curs de l’AEUR
Actualitat | 27 de setembre de 2018

REDACCIÓ
L’escriptor i periodista Màrius Serra va ser l’encarregat d’inaugurar el segon curs de l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí (AEUR), dimecres a la tarda al pati de l’Ateneu.

Més d’un centenar de persones es van congregar per escoltar Serra, que va parlar sobre la llengua com a font de plaer i que va aprofitar per encoratjar els assistents a continuar aprenent: “El fenomen de l’aprenentatge entre la gent gran té molt a veure amb un procés d’empoderament, sobretot femení, per part de dones grans que se n’adonen que els ha estat privat, per diverses circumstàncies, de l’accés a moltíssims àmbits del coneixement i aquest desig de saber, aquesta curiositat, són la millor medicina”.

El nou curs, que està dividit en dos semestres, preveu conferències sobre salut, història i tradicions i sortides relacionades. En especial, destaca un seminari sobre art i literatura, que començarà el 4 d’octubre amb una conferència sobre l’escultor Josep Llimona.

El preu del seminari, dividit en tres conferències, és de 30 euros per als socis de l’AEUR i de 36 euros per als no socis.
Més d’un centenar de persones van assistir a la xerrada. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Festa de la tardor a l’edifici Ressò de Sant Muç
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Es pintarà un banc ‘trans’ a Salvador Allende per homenatjar Alan Montoliu
Rubí es planteja formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
Gracia Pérez publica ‘El tapiz de un tiempo’
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions