Polèmica al voltant d’una enquesta telefònica sobre el parc de Ca n’Oriol
Actualitat | 27 de setembre de 2018

MARTA CABRERA
La futura reforma del parc de Ca n’Oriol continua portant cua. Després que el govern aturés la seva proposta per transformar el parc a petició de tots els grups municipals de l’oposició, ara ha sorgit una nova polèmica arran d’una enquesta que s’està fent aquests dies a través dels telèfons fixes dels rubinencs. A l’enquesta, on al principi apareix la veu de l’alcaldessa, s’explica el projecte de reforma del parc proposat pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i es demana l’opinió dels enquestats a través d’una màquina.

La polèmica ha obligat el secretari de comunicació del PSC, Moisés Rodríguez, a donar explicacions i aclarir que es tracta d’una enquesta finançada i desenvolupada pel partit, ja que algunes forces de l’oposició i la Plataforma Protegim Ca n’Oriol havien criticat durament el govern en entendre que l’enquesta formava part del procés participatiu de Ca n’Oriol que l’Ajuntament es va comprometre a impulsar. “El PSC sempre tindrà present l’escolta activa de la ciutadania, quan es creu convenient s’empren accions d’aquest tipus, especialment si pensem que són importants i estratègiques, independentment del procés participatiu de l’Ajuntament”, va explicitar Moisés Rodríguez.

Per la seva banda, la plataforma Protegim Ca n’Oriol critica que l’enquesta “descriu el projecte de manera totalment esbiaixada i sense esmentar que es perdrà part del terreny agrícola” i afegeix que “és una irresponsabilitat utilitzar el parc de Ca n’Oriol com a eina electoral”. A més, ho considera una mostra del fet que el PSC “no té cap intenció de modificar ni consensuar el projecte”. Per Rodríguez, “l’oposició no vol que es portin endavant les accions del govern socialista, però no tenen cap contraproposta”.
El parc de Ca n’Oriol és motiu de conflicte entre govern i oposició des de fa mesos. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc
Un videoclip de joves rubinencs, segon premi al concurs Hip-Hop per la Pau