La Sala acollirà ‘De pel·lícula’, de l’Orquestra Simfònica del Vallès
Cultura | 28 de setembre de 2018

REDACCIÓ
Per commemorar el 25è aniversari de La Sala, l’Ajuntament ha decidit convidar un dels grups que més vegades ha trepitjat l’escenari del teatre municipal: l’Orquestra Simfònica del Vallès, dirigida per Rubén Gimeno. El concert commemoratiu, que servirà de cloenda de l’aniversari, tindrà lloc el 30 de setembre a les 19.30 hores i tindrà un preu de 20 euros.

L’espectacle, titulat ‘De pel·lícula’, és un concert popular i emocionant que està basat en les bandes sonores de pel·lícules famoses i que compta amb l’acompanyament dels actors de doblatge Jordi Brau i Lluís Posada.

L’Orquestra Simfònica del Vallès ja ha ofert en altres ocasions aquest espectacle en teatres municipals i entre el seu repertori hi figuren peces com ‘Good morning, Vietnam!, ‘Muñeco diabólico’, ‘El discurso del rey, ‘Nacido el cuatro de julio’, ‘Titanic’, ‘Misión imposible’, ‘Sra. Doubtfire’, ‘Atrápame si puedes’, ‘La vida és bella’, ‘La máscara’, ‘Piratas del Caribe’ o ‘Forrest Gump’.
L’Orquestra Simfònica del Vallès és un dels grups que més ha actuat a La Sala. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal