El Ple aprova la creació d'una Taula d'urbanitzacions per millorar aquestes zones
Política | 1 d'octubre de 2018

REDACCIÓ
El Ple de l'Ajuntament ha acordat per unanimitat impulsar la creació d'una Taula d'urbanitzacions amb l'objectiu de posar en comú les necessitats i dèficits d'aquestes zones i definir les accions a realitzar per solucionar-les.

La proposta, promoguda inicialment per Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV), va rebre el suport de la resta de forces i regidors no adscrits. La Taula comptarà amb la participació d'associacions de veïns de les urbanitzacions i altres entitats relacionades amb aquestes com ara associacions de pares i mares de centres educatius ubicats a la zona o entitats esportives que realitzen la seva tasca en aquestes, a més de representants municipals i també la resta de la ciutadania que vulgui formar-ne part.

La moció també contempla que es prevegi, en l'elaboració dels pressupostos del 2019, un 15% de les inversions per a accions i projectes a les urbanitzacions, tal com es va acordar en el mateix ple l'any 2017 arran d'una proposta de l'Alternativa d'Unitat Popular, i que la destinació final de la partida es decideixi per consens en el marc del nou organisme.

Mentre es posa en marxa el nou òrgan s'ha acordat elaborar una diagnosi de l'estat actual de les urbanitzacions, que permeti conèixer la realitat d'aquesta part del territori per tal de definir mancances i oportunitats, i que serveixi de base per a la feina de la Taula.

Entre les urbanitzacions existents a Rubí sense continuïtat immediata amb la trama urbana hi ha Sant Muç, Castellnou, Vallès Park, Can Mir, Can Solà, Can Carreras, Can Ximelis, Can Barceló, Can Serrallac, Can Pi de la Serra i Tres Camins.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc
Un videoclip de joves rubinencs, segon premi al concurs Hip-Hop per la Pau