Acrobàcies, màgia i humor protagonitzen l'espectacle del Circ Raluy Legacy a Rubí
Actualitat | 1 d'octubre de 2018

REDACCIÓ
Milers de persones van assistir al nou espectacle #THEMAGICFORMULA, del Circ Raluy Legacy que ha estat aquests dies a la nostra ciutat. Moltes famílies, infants però també públic adult no es van voler perdre el show d'acrobàcies aèries, trucs de màgia, grans il·lusions, contorsionisme, ball protagonitzat per diverses generacions de la nissaga Raluy amb la participació d'artistes internacionals.

El circ s'ha instal•lat a Can Fatjó del 26 al 30 de setembre amb bon èxit d'assistència, tot i que no han arribat a esgotar les localitats. #THEMAGICFORMULA és un espectacle replet de números clàssics de circ, com la màgia de Louisa Raluy o el mag Maxi, qui també fa de mestre de cerimònies, i els gags humorístics de la mà de Sandro i Bigotes, qui van fer sortir a l'escenari a part del públic rubinenc.

Els números més espectaculars van ser les piruetes aèries en barres del bielorús Pasha Voladas, els salts de risc en gronxador de La Troupe l'Habana, les habilitats amb el monocicle d'alçada de Niedziela i Emily Raluy o el contorsionisme del trio Lipstick, que van deixar bocabadat el públic assistent.
Un fragment de l'espectacle del Circ Raluy Legacy a Rubí. / Iban Coca
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Festa de la tardor a l’edifici Ressò de Sant Muç
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Es pintarà un banc ‘trans’ a Salvador Allende per homenatjar Alan Montoliu
Rubí es planteja formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
Gracia Pérez publica ‘El tapiz de un tiempo’
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions