Acrobàcies, màgia i humor protagonitzen l'espectacle del Circ Raluy Legacy a Rubí
Actualitat | 1 d'octubre de 2018

REDACCIÓ
Milers de persones van assistir al nou espectacle #THEMAGICFORMULA, del Circ Raluy Legacy que ha estat aquests dies a la nostra ciutat. Moltes famílies, infants però també públic adult no es van voler perdre el show d'acrobàcies aèries, trucs de màgia, grans il·lusions, contorsionisme, ball protagonitzat per diverses generacions de la nissaga Raluy amb la participació d'artistes internacionals.

El circ s'ha instal•lat a Can Fatjó del 26 al 30 de setembre amb bon èxit d'assistència, tot i que no han arribat a esgotar les localitats. #THEMAGICFORMULA és un espectacle replet de números clàssics de circ, com la màgia de Louisa Raluy o el mag Maxi, qui també fa de mestre de cerimònies, i els gags humorístics de la mà de Sandro i Bigotes, qui van fer sortir a l'escenari a part del públic rubinenc.

Els números més espectaculars van ser les piruetes aèries en barres del bielorús Pasha Voladas, els salts de risc en gronxador de La Troupe l'Habana, les habilitats amb el monocicle d'alçada de Niedziela i Emily Raluy o el contorsionisme del trio Lipstick, que van deixar bocabadat el públic assistent.
Un fragment de l'espectacle del Circ Raluy Legacy a Rubí. / Iban Coca
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
C’s presenta l’equip de campanya i carrega contra el govern local
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
Les pantalles acústiques a Can Vallhonrat, més a prop
L’AUP demana que no s’aprovi el POUM abans de les eleccions
Una vintena de semàfors de la ciutat s’adapten amb sistemes sonors per a persones invidents
El Pessebre vivent de l’Hermandad Rociera incorporarà un carter reial