El PSC lliura un xec de 714 euros de la paella solidària a Oncolliga
Actualitat | 2 d'octubre de 2018

REDACCIÓ
Membres de l'executiva local del PSC i d'Oncolliga durant el lliurament del xec. / Ràdio Rubí
L’agrupació del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Rubí ha lliurat un xec per un valor de 714 euros, diners recaptats durant una paella solidària, a l’entitat Oncolliga Rubí.

La paella organitzada pels socialistes va tenir lloc el passat mes de juny i va comptar amb l’assistència d’unes 350 persones, entre militants i simpatitzants del partit. Els diners recaptats es destinen des de fa quatre anys a una entitat solidària de la ciutat, que enguany ha estat Oncolliga.

Yolanda Ferrera, presidenta d’Oncolliga Rubí, ha agraït l’aportació del PSC i ha anunciat que al llarg d’aquest mes d’octubre realitzaran diferents activitats, coincidint amb el 19 d’octubre, Dia Mundial contra el càncer de mama.

Entre aquestes, el mateix dia 19 a les 16 h a l’Ateneu, amb el suport de Merceria Mercé Tot Labors, s’organitzarà el taller ‘Teixim coixins del cor’, una activitat per realitzar coixins que després es donaran gratuïtament a pacients sotmeses a una mastectomia, ja que per la seva forma de cor s’ajusta perfectament sota el braç i calma el dolor de la incisió i la tensió dels músculs de l’espatlla. Les places ja es poden reservar.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Festa de la tardor a l’edifici Ressò de Sant Muç
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Es pintarà un banc ‘trans’ a Salvador Allende per homenatjar Alan Montoliu
Rubí es planteja formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
Gracia Pérez publica ‘El tapiz de un tiempo’
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions