La històrica perruqueria masculina Germans Giménez tanca les seves portes
Actualitat | 4 d'octubre de 2018

Núria Julià Fosas
L’emblemàtica i coneguda perruqueria masculina Germans Giménez, que es va inaugurar el 30 de maig de 1965 al carrer Llobateras i que actualment era ubicada a la Plaça 11 de Setembre, ha abaixat definitivament la persiana per jubilació, després de 53 anys de servei, i ho ha fet amb una festa de comiat pels seus clients que va tenir lloc el passat 29 de setembre.

En Juan Giménez Navarro, pare dels actuals propietaris, va ser qui va fer possible que la perruqueria obrís les portes a la ciutat a petició del seu fill gran qui, davant la negativa familiar per anar a treballar a França de perruquer, va decidir aprofitar els seus estudis i la seva habilitat per obrir un negoci local. I aquest establiment va aconseguir clients de tota la comarca. Amb el pas dels anys, dos germans més es van incorporar al saló de perruqueria.

D’anècdotes n’hi ha moltes i per omplir un llibre: recorden que el germà petit no volia treballar a la perruqueria i quan el pare, marxava, ell també ho feia per jugar fins que l’anava a buscar i el tornava a portar al negoci familiar; i també expliquen que en els inicis el preu de tallar era de 8 pessetes, el d’afaitar de 4 pessetes i per un servei sencer es feien pagar 12 pessetes de l’època.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
C’s presenta l’equip de campanya i carrega contra el govern local
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
Les pantalles acústiques a Can Vallhonrat, més a prop
L’AUP demana que no s’aprovi el POUM abans de les eleccions
Una vintena de semàfors de la ciutat s’adapten amb sistemes sonors per a persones invidents
El Pessebre vivent de l’Hermandad Rociera incorporarà un carter reial