Traslladaran els contenidors que hi ha davant l’escola Pau Casals
Actualitat | 4 d'octubre de 2018

REDACCIÓ
L’Ajuntament ha anunciat que traslladarà els contenidors que actualment hi ha davant de l’Escola Pau Casals i els ubicarà al carrer Montserrat. Amb aquesta actuació, que anirà acompanyada de la col·locació de mobiliari urbà a la zona d’accés a l’edifici, el consistori vol donar resposta a les demandes de la comunitat educativa del centre que fa anys que reivindica el seu trasllat.

Aquests contenidors donen servei al veïnat de l’entorn de l’escola, tant del mateix carrer Sant Pere com dels carrers Sant Isidre i Sant Miquel. A partir de la setmana vinent, els contenidors canviaran de lloc per descongestionar l’entrada de l’Escola Pau Casals. Paral·lelament, el consistori col·locarà bancs i jardineres en aquest espai, amb la voluntat de dignificar l’accés al centre educatiu.

“Amb l’objectiu de fer més amable la zona d’accés al Pau Casals, i tenint en compte també la demanda de la comunitat educativa de l’escola, hem decidit traslladar els contenidors i, a la vegada, col·locar-hi elements pensats per gaudir de l’espai públic”, ha explicat l’alcaldessa.

Un cop instal·lats al carrer Montserrat, la zona on s’ubiqui aquesta bateria de contenidors es delimitarà amb un tancat de fusta. Aquesta actuació s’executarà properament, segons ha informat el consistori.
La comunitat educativa havia reclamat el canvi d’ubicació dels contenidors. / C. B.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Festa de la tardor a l’edifici Ressò de Sant Muç
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Es pintarà un banc ‘trans’ a Salvador Allende per homenatjar Alan Montoliu
Rubí es planteja formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
Gracia Pérez publica ‘El tapiz de un tiempo’
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions