La 24a Fira de Sant Galderic arrencarà el dia 11 amb la proposta ‘De tapes per la Fira’
Actualitat | 4 d'octubre de 2018

CRISTINA CARRASCO
La 24a edició de la popular Fira de Sant Galderic, promoguda per l’Associació Sant Galderic, començarà a escalfar motors dijous 11 d’octubre amb la proposta ‘De tapes per la Fira’, gràcies a la qual durant deu dies la ciutadania podrà degustar una tapa i una beguda per només 2,5 euros en tots els bars i restaurants que enguany s’han adherit a la iniciativa.

Tot i que encara no s’han desvelat quins establiments participaran, des de l’Associació Sant Galderic sí que han apuntat que el nombre s’ha incrementat i que també estaran més repartits per diferents zones de la ciutat.

També prèvia al dia Fira de Sant Galderic s’ha organitzat una visita guiada pels horts Ecobòdum, a Can Feliu, per explicar-ne el funcionament i organització. La sortida serà el dissabte 13 a les 11 h i es podrà anar en vehicle privat fins a Can Feliu o bé caminant des de la plaça Guardiet a les 10 h.

A més, el divendres 19 a la Biblioteca tindrà lloc una xerrada de Sergi Capmany sobre els bolets que es poden trobar a Rubí, els seus voltants i Catalunya en general, amb propostes i recursos culinaris.
La Fira pròpiament dita tindrà lloc el dissabte 20 al centre de la ciutat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
C’s presenta l’equip de campanya i carrega contra el govern local
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
Les pantalles acústiques a Can Vallhonrat, més a prop
L’AUP demana que no s’aprovi el POUM abans de les eleccions
Una vintena de semàfors de la ciutat s’adapten amb sistemes sonors per a persones invidents
El Pessebre vivent de l’Hermandad Rociera incorporarà un carter reial