La 24a Fira de Sant Galderic arrencarà el dia 11 amb la proposta ‘De tapes per la Fira’
Actualitat | 4 d'octubre de 2018

CRISTINA CARRASCO
La 24a edició de la popular Fira de Sant Galderic, promoguda per l’Associació Sant Galderic, començarà a escalfar motors dijous 11 d’octubre amb la proposta ‘De tapes per la Fira’, gràcies a la qual durant deu dies la ciutadania podrà degustar una tapa i una beguda per només 2,5 euros en tots els bars i restaurants que enguany s’han adherit a la iniciativa.

Tot i que encara no s’han desvelat quins establiments participaran, des de l’Associació Sant Galderic sí que han apuntat que el nombre s’ha incrementat i que també estaran més repartits per diferents zones de la ciutat.

També prèvia al dia Fira de Sant Galderic s’ha organitzat una visita guiada pels horts Ecobòdum, a Can Feliu, per explicar-ne el funcionament i organització. La sortida serà el dissabte 13 a les 11 h i es podrà anar en vehicle privat fins a Can Feliu o bé caminant des de la plaça Guardiet a les 10 h.

A més, el divendres 19 a la Biblioteca tindrà lloc una xerrada de Sergi Capmany sobre els bolets que es poden trobar a Rubí, els seus voltants i Catalunya en general, amb propostes i recursos culinaris.
La Fira pròpiament dita tindrà lloc el dissabte 20 al centre de la ciutat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Festa de la tardor a l’edifici Ressò de Sant Muç
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Es pintarà un banc ‘trans’ a Salvador Allende per homenatjar Alan Montoliu
Rubí es planteja formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
Gracia Pérez publica ‘El tapiz de un tiempo’
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions