El rubinenc Pepe Farrés inaugura una mostra de dibuixos d’animals a l’espai Lectors al tren!
Cultura | 4 d'octubre de 2018

REDACCIÓ
L’artista local Pepe Farrés inaugurarà aquest divendres 5 d’octubre una exposició de dibuixos al carbó de la sèrie Animals a l’espai Lectors al tren!, situat al carrer Magí Raméntol. La mostra està formada per set peces de gran format (100x70), una selecció de la col·lecció d’animals dibuixats a carbó, que l’artista va iniciar arran d’un dibuix per l’aniversari del Bòdum.

Aquests dibuixos d’animals que es podran veure a les parets de Lectors al tren! són realistes i tenen una gran vitalitat, ja que atrapen i captiven l’espectador que es posa al davant.

Farrés, format a l’Escola d’Art i Disseny EdRa i també de forma autodidacta, ha realitzat diverses exposicions a la ciutat on s’han pogut veure aquarel·les de músics, retrats de persones i ara aquests dibuixos d’animals. De fet, al local de la CGT en té una exposició permanent dels seus retrats.

La inauguració de la mostra, que tindrà lloc a les 19.30 h, comptarà amb la presentació de la cap d’estudis d’EdRa, Gemma Miralles, i amb l’actuació musical del duet Dockery Blues. L’horari de visita és de dilluns a divendres de 10 a 13 h al matí i de 17 a 20 hores a les tardes, excepte dijous que no obre a la tarda. /
Un dels dibuixos de Farrés. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
C’s presenta l’equip de campanya i carrega contra el govern local
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
Les pantalles acústiques a Can Vallhonrat, més a prop
L’AUP demana que no s’aprovi el POUM abans de les eleccions
Una vintena de semàfors de la ciutat s’adapten amb sistemes sonors per a persones invidents
El Pessebre vivent de l’Hermandad Rociera incorporarà un carter reial