El rubinenc Pepe Farrés inaugura una mostra de dibuixos d’animals a l’espai Lectors al tren!
Cultura | 4 d'octubre de 2018

REDACCIÓ
L’artista local Pepe Farrés inaugurarà aquest divendres 5 d’octubre una exposició de dibuixos al carbó de la sèrie Animals a l’espai Lectors al tren!, situat al carrer Magí Raméntol. La mostra està formada per set peces de gran format (100x70), una selecció de la col·lecció d’animals dibuixats a carbó, que l’artista va iniciar arran d’un dibuix per l’aniversari del Bòdum.

Aquests dibuixos d’animals que es podran veure a les parets de Lectors al tren! són realistes i tenen una gran vitalitat, ja que atrapen i captiven l’espectador que es posa al davant.

Farrés, format a l’Escola d’Art i Disseny EdRa i també de forma autodidacta, ha realitzat diverses exposicions a la ciutat on s’han pogut veure aquarel·les de músics, retrats de persones i ara aquests dibuixos d’animals. De fet, al local de la CGT en té una exposició permanent dels seus retrats.

La inauguració de la mostra, que tindrà lloc a les 19.30 h, comptarà amb la presentació de la cap d’estudis d’EdRa, Gemma Miralles, i amb l’actuació musical del duet Dockery Blues. L’horari de visita és de dilluns a divendres de 10 a 13 h al matí i de 17 a 20 hores a les tardes, excepte dijous que no obre a la tarda. /
Un dels dibuixos de Farrés. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La desapareguda masia de Can Claverí
Previsió de calor extrema coincidint amb la Festa Major de Rubí
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
“És un honor ser el pregoner de les festes de la ciutat que m’ha vist créixer i amb la qual m’identifico”
El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol
Nus-os, una mostra de 7 joves artistes sobre el cos i les emocions