La Sala acull ‘Un tret al cap’, un thriller periodístic que no renuncia a l’humor
Cultura | 4 d'octubre de 2018

Núria Julià Fosas
El teatre municipal La Sala acollirà aquest dissabte la posada en escena de l’obra ‘Un tret al cap’, escrita i dirigida per Pau Miró. El muntatge és un thriller de caire periodístic, tot i que sense renunciar a una dosi humorística ni a la vulnerabilitat a l’hora de mostrar els aspectes més íntims dels personatges.

‘Un tret al cap’ narra la història tendra i punyent de la mà de la companyia Sala Beckett i amb tres actrius de renom dins el món del teatre: Emma Vilarassau, Imma Colomer i Mar Ulldemolins, i amb la col·laboració especial del també actor català, Jordi Bosch.

En aquest muntatge, les tres protagonistes parlen de les diferents maneres que pren la censura de determinats aspectes de la vida quotidiana, tant en l’àmbit públic com en el privat, formant un triangle entre una periodista a qui acaben d’acomiadar de la feina, la seva germana que pretén gaudir dels darrers anys de la seva vida amb esplet i una tercera dona exigint que el seu cas surti als mitjans de comunicació. Totes amb un tret en comú: es troben estancades i només podran fer front a aquest tancament, explicant aquelles coses que són tan complicades, delicades i difícils de dir que serviran per discernir quina és la veritat.

En aquesta ocasió, el director, que ha posat total confiança en aquesta obra, treballa amb personatges que no viuen al Raval, que no són anònims ni secundaris i que mostren la seva vulnerabilitat des de l’honestedat.
La funció tindrà lloc dissabte a les 21 h a La Sala i el preu de l’entrada general és de 20 €.
Una escena de l’espectacle. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal