La Sala acull ‘Un tret al cap’, un thriller periodístic que no renuncia a l’humor
Cultura | 4 d'octubre de 2018

Núria Julià Fosas
El teatre municipal La Sala acollirà aquest dissabte la posada en escena de l’obra ‘Un tret al cap’, escrita i dirigida per Pau Miró. El muntatge és un thriller de caire periodístic, tot i que sense renunciar a una dosi humorística ni a la vulnerabilitat a l’hora de mostrar els aspectes més íntims dels personatges.

‘Un tret al cap’ narra la història tendra i punyent de la mà de la companyia Sala Beckett i amb tres actrius de renom dins el món del teatre: Emma Vilarassau, Imma Colomer i Mar Ulldemolins, i amb la col·laboració especial del també actor català, Jordi Bosch.

En aquest muntatge, les tres protagonistes parlen de les diferents maneres que pren la censura de determinats aspectes de la vida quotidiana, tant en l’àmbit públic com en el privat, formant un triangle entre una periodista a qui acaben d’acomiadar de la feina, la seva germana que pretén gaudir dels darrers anys de la seva vida amb esplet i una tercera dona exigint que el seu cas surti als mitjans de comunicació. Totes amb un tret en comú: es troben estancades i només podran fer front a aquest tancament, explicant aquelles coses que són tan complicades, delicades i difícils de dir que serviran per discernir quina és la veritat.

En aquesta ocasió, el director, que ha posat total confiança en aquesta obra, treballa amb personatges que no viuen al Raval, que no són anònims ni secundaris i que mostren la seva vulnerabilitat des de l’honestedat.
La funció tindrà lloc dissabte a les 21 h a La Sala i el preu de l’entrada general és de 20 €.
Una escena de l’espectacle. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Deu dones de B Braun Rubí promouen la ciència i la tecnologia a les escoles
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc