8Temps presenta el muntatge ‘Entre gallos y mediasnoches’ al Celler
Cultura | 4 d'octubre de 2018

REDACCIÓ
L’escola de dansa i teatre 8Temps presentarà aquest dissabte 6 d’octubre al Celler l’espectacle ‘Entre gallos y mediasnoches’ de Mercedes Rein i Jorge Curi. Es tracta d’una proposta escènica que reprèn la fabula infantil que enfronta la força i l’astúcia representades en aquest cas per un tigre i una guineu.

L’acció es desenvolupa al voltant d’un galliner-prostíbul ‘El chantecler’, regentat per Coca, qui plora la seva viudesa. El tigre-comissari vol fer-se amb el galliner-prostíbul, mentre que la guineu intenta evitar-ho. Altres animals s’incorporaran al litigi conformant amb les seves característiques humanitzades en distints aspectes. Entre l’humor i la sàtira neix aquest espectacle que es basa en el context de teatre físic, on el valor corporal pren especial protagonisme pel desenvolupament de la història.

Dirigida per Antonio Castillo amb Santiago Granizal com a assistent de direcció, l’obra es posarà en escena dissabte a les 20.30 h en el Celler. La representació serà a l’aire lliure, l’aforament és limitat i en cas de pluja se suspendrà.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La desapareguda masia de Can Claverí
Previsió de calor extrema coincidint amb la Festa Major de Rubí
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
“És un honor ser el pregoner de les festes de la ciutat que m’ha vist créixer i amb la qual m’identifico”
El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol
Nus-os, una mostra de 7 joves artistes sobre el cos i les emocions