8Temps presenta el muntatge ‘Entre gallos y mediasnoches’ al Celler
Cultura | 4 d'octubre de 2018

REDACCIÓ
L’escola de dansa i teatre 8Temps presentarà aquest dissabte 6 d’octubre al Celler l’espectacle ‘Entre gallos y mediasnoches’ de Mercedes Rein i Jorge Curi. Es tracta d’una proposta escènica que reprèn la fabula infantil que enfronta la força i l’astúcia representades en aquest cas per un tigre i una guineu.

L’acció es desenvolupa al voltant d’un galliner-prostíbul ‘El chantecler’, regentat per Coca, qui plora la seva viudesa. El tigre-comissari vol fer-se amb el galliner-prostíbul, mentre que la guineu intenta evitar-ho. Altres animals s’incorporaran al litigi conformant amb les seves característiques humanitzades en distints aspectes. Entre l’humor i la sàtira neix aquest espectacle que es basa en el context de teatre físic, on el valor corporal pren especial protagonisme pel desenvolupament de la història.

Dirigida per Antonio Castillo amb Santiago Granizal com a assistent de direcció, l’obra es posarà en escena dissabte a les 20.30 h en el Celler. La representació serà a l’aire lliure, l’aforament és limitat i en cas de pluja se suspendrà.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
C’s presenta l’equip de campanya i carrega contra el govern local
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
Les pantalles acústiques a Can Vallhonrat, més a prop
L’AUP demana que no s’aprovi el POUM abans de les eleccions
Una vintena de semàfors de la ciutat s’adapten amb sistemes sonors per a persones invidents
El Pessebre vivent de l’Hermandad Rociera incorporarà un carter reial