Els personatges de la saga Star Wars envaeixen el centre la ciutat
Cultura | 8 d'octubre de 2018

REDACCIÓ
Els personatges de la saga Star Wars van desfilar aquest diumenge al matí pels carrers del centre de la ciutat, fent les delícies de centenars de rubinencs i rubinenques de totes les edats, que van voler gaudir de l’espectacle. La desfilada, organitzada per Star Wars Catalunya, va arrencar a l’Antiga Estació a les 11 h i els diversos personatges van passejar fins a la plaça del Doctor Guardiet per l’illa de vianants. Entre aquests, no van faltar Darth Vader, Han Solo, la Princesa Leia, Chewbacca o soldats Clon, que van anar saludant els seus seguidors. Allà, tots els seguidors i fans de la mítica saga van poder fer-se fotos a un photocall preparat per l’ocasió amb els seus personatges favorits.

A banda de l’activitat lúdica, la iniciativa té un vessant social, ja que els diners recaptats de la venda de merchandising es destinen a associacions que ajuden a la investigació en malalties rares.
Els personatges van fer les delícies dels seguidors de la saga. / J. A. Montoya
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal