Una paella popular clou una Setmana de la Gent Gran de Rubí força participativa
Actualitat | 8 d'octubre de 2018

REDACCIÓ
Més de 400 persones han assistit a la paella popular celebrada aquest dissabte a la pl. Doctor Guardiet. / Cesar Font
Entre les activitats amb una participació més àmplia cal destacar la paella popular, a la qual hi han assistit uns 420 rubinencs i rubinenques; l'espectacle teatral de Tiamat Teatre Un verano más, que ha comptat amb un públic format per unes 350 persones, i la conferència Jugar, llegir, tal vegada escriure de Màrius Serra, que han seguit unes 110 persones.

"Estem molt contents perquè la participació d'aquesta edició ha estat notablement superior a la dels altres anys", ha explicat la regidora de l'Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, que ha afegit: "Hem plantejat una programació diversa, de la mà del Consell Consultiu de la Gent Gran, amb l'objectiu de cobrir al màxim els interessos d'aquest col·lectiu de la ciutat".

Així, també s'han organitzat tallers de risoteràpia (30 persones) i d'arts manuals (30 persones), un taller intergeneracional sobre l'ús dels telèfons mòbils i les tauletes (25 persones), la xerrada Aspectes bàsics sobre la utilització dels medicaments (8 persones), un itinerari per l'entorn natural del torrent i l'estany dels Alous (7 persones) i una passejada pel Rubí modernista (7 persones), així com una sessió de treball pel Pla Estratègic en l'àmbit de les persones grans de Rubí (5 persones), entre d'altres.

Segons assenyala el consistori, amb aquesta la tercera edició de la Setmana de la Gent Gran s'ha volgut realçar l'aportació d'aquest col·lectiu a la ciutat, que suposa el 15% de la població de Rubí, amb més d'11.000 rubinencs i rubinenques de 64 anys o més.
"Des de l'Ajuntament apostem decididament per promoure l'envelliment actiu dels rubinencs i les rubinenques, abastant aspectes com el benestar físic, social i mental", ha assenyalat García, qui ha recordat que "estem treballant el Pla estratègic en l'àmbit de les persones grans. I precisament la programació d'aquesta tercera edició de la Setmana de la Gent Gran respon a aquesta voluntat".
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La desapareguda masia de Can Claverí
Previsió de calor extrema coincidint amb la Festa Major de Rubí
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
“És un honor ser el pregoner de les festes de la ciutat que m’ha vist créixer i amb la qual m’identifico”
El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol
Nus-os, una mostra de 7 joves artistes sobre el cos i les emocions