La 6a edició de l'Skate Open reuneix una trentena de participants arribats de tota Catalunya
Actualitat | 8 d'octubre de 2018

REDACCIÓ
Un dels participants a la competició. / J. A. Montoya
La 6a edició de l'Skate Open ha reunit aquest dissabte a Rubí una trentena de participants. La competició, organitzada per l'Ajuntament i les entitats Vallès Crew, La Skateboarding Rubí i La SoniK, ha comptat amb dues categories: menors i adults.

Gran part dels participants han vingut de la comarca i de la demarcació de Barcelona, tot i que també hi han participat patinadors d'altres punts de Catalunya i, fins i tot, un 'rider' grec.

Adrián Delgado ha estat el millor en categoria de menors d'edat, seguit d'Èric i de Joan Carriere, que s'han classificat en segon i tercer lloc, respectivament. Pel que fa a la categoria d'adults, Cristian Delgado ha estat el participant que ha aconseguit més punts. Jordan Zapa i David Casado, han estat el segon i tercer, respectivament.

L'Skate Open Rubí ha aplegat un bon nombre d'espectadors, sobretot joves, que han volgut seguir de prop la competició. Segons dades del consistori, unes 250 persones han assistit a l'activitat. La jornada també ha comptat amb música en directe i l'actuació de Dj que ha convertit la trobada en una festa.

La regidora de Joventut, Marta García, s'ha felicitat de la participació en la cita: "estem molt contents que aquesta proposta s'hagi fet un lloc estable a la nostra ciutat. Veiem que és una bona manera que els joves creïn llaços al voltant d'aquesta activitat".
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
Un grup de manifestants interrompen l’acte de celebració de la Constitució
El mag Selvin omplirà de màgiques sorpreses el Mercat Municipal aquest dissabte
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior
Alta participació en la commemoració del Dia de les Persones amb Diversitat Funcional