La 6a edició de l'Skate Open reuneix una trentena de participants arribats de tota Catalunya
Actualitat | 8 d'octubre de 2018

REDACCIÓ
Un dels participants a la competició. / J. A. Montoya
La 6a edició de l'Skate Open ha reunit aquest dissabte a Rubí una trentena de participants. La competició, organitzada per l'Ajuntament i les entitats Vallès Crew, La Skateboarding Rubí i La SoniK, ha comptat amb dues categories: menors i adults.

Gran part dels participants han vingut de la comarca i de la demarcació de Barcelona, tot i que també hi han participat patinadors d'altres punts de Catalunya i, fins i tot, un 'rider' grec.

Adrián Delgado ha estat el millor en categoria de menors d'edat, seguit d'Èric i de Joan Carriere, que s'han classificat en segon i tercer lloc, respectivament. Pel que fa a la categoria d'adults, Cristian Delgado ha estat el participant que ha aconseguit més punts. Jordan Zapa i David Casado, han estat el segon i tercer, respectivament.

L'Skate Open Rubí ha aplegat un bon nombre d'espectadors, sobretot joves, que han volgut seguir de prop la competició. Segons dades del consistori, unes 250 persones han assistit a l'activitat. La jornada també ha comptat amb música en directe i l'actuació de Dj que ha convertit la trobada en una festa.

La regidora de Joventut, Marta García, s'ha felicitat de la participació en la cita: "estem molt contents que aquesta proposta s'hagi fet un lloc estable a la nostra ciutat. Veiem que és una bona manera que els joves creïn llaços al voltant d'aquesta activitat".
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La desapareguda masia de Can Claverí
Previsió de calor extrema coincidint amb la Festa Major de Rubí
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
“És un honor ser el pregoner de les festes de la ciutat que m’ha vist créixer i amb la qual m’identifico”
El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol
Nus-os, una mostra de 7 joves artistes sobre el cos i les emocions