La 6a edició de l'Skate Open reuneix una trentena de participants arribats de tota Catalunya
Actualitat | 8 d'octubre de 2018

REDACCIÓ
Un dels participants a la competició. / J. A. Montoya
La 6a edició de l'Skate Open ha reunit aquest dissabte a Rubí una trentena de participants. La competició, organitzada per l'Ajuntament i les entitats Vallès Crew, La Skateboarding Rubí i La SoniK, ha comptat amb dues categories: menors i adults.

Gran part dels participants han vingut de la comarca i de la demarcació de Barcelona, tot i que també hi han participat patinadors d'altres punts de Catalunya i, fins i tot, un 'rider' grec.

Adrián Delgado ha estat el millor en categoria de menors d'edat, seguit d'Èric i de Joan Carriere, que s'han classificat en segon i tercer lloc, respectivament. Pel que fa a la categoria d'adults, Cristian Delgado ha estat el participant que ha aconseguit més punts. Jordan Zapa i David Casado, han estat el segon i tercer, respectivament.

L'Skate Open Rubí ha aplegat un bon nombre d'espectadors, sobretot joves, que han volgut seguir de prop la competició. Segons dades del consistori, unes 250 persones han assistit a l'activitat. La jornada també ha comptat amb música en directe i l'actuació de Dj que ha convertit la trobada en una festa.

La regidora de Joventut, Marta García, s'ha felicitat de la participació en la cita: "estem molt contents que aquesta proposta s'hagi fet un lloc estable a la nostra ciutat. Veiem que és una bona manera que els joves creïn llaços al voltant d'aquesta activitat".
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
Deu dones de B Braun Rubí promouen la ciència i la tecnologia a les escoles
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc