ERC i representants de centres educatius locals es reuneixen amb el conseller d’Educació
Política | 10 d'octubre de 2018

REDACCIÓ
La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) va organitzar un dinar de treball amb el conseller d’Educació, Josep Bargalló, i representants dels equips directius d’alguns centres educatius de primària i secundària de la ciutat. Segons Xavier Corbera, candidat d’ERC a les properes municipals, l’objectiu de la trobada era informar el conseller sobre la situació actual de l’educació a Rubí i parlar del futur del municipi en termes educatius.

Per als republicans aquest és un dels reptes més importants que té la ciutat. Per això, Corbera aposta per disposar d’un Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) que doni sentit a l’oferta educativa del nostre municipi, i que garanteixi que aquesta sigui de qualitat en totes les seves modalitats, dintre o fora dels centres educatius.

Entre els temes que es van plantejar a la trobada, hi ha la planificació dels centres educatius, el suport a les aules amb el reforç de serveis com l’EAP, la necessitat d’adequar l’oferta de la Formació Professional a l’entorn industrial i tecnològic del municipi, i disminuir la segregació escolar.

Xavier Corbera ha valorat positivament la trobada ressaltant “les aportacions sempre valuoses que van fer els directors i la cap d’estudis” que van assistir.
El conseller Josep Bargalló, amb el candidat d’ERC, Xavier Corbera i representants dels equips directius de centres educatius. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
C’s presenta l’equip de campanya i carrega contra el govern local
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
Les pantalles acústiques a Can Vallhonrat, més a prop
L’AUP demana que no s’aprovi el POUM abans de les eleccions
Una vintena de semàfors de la ciutat s’adapten amb sistemes sonors per a persones invidents
El Pessebre vivent de l’Hermandad Rociera incorporarà un carter reial