Jaume Collboni, secretari de Política Municipal del PSC, visita Rubí per començar a preparar les municipals
Política | 10 d'octubre de 2018

CRISTINA CARRASCO
Jaume Collboni, secretari de Política Municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a l’executiva nacional, va visitar dilluns a la tarda de l’agrupació socialista rubinenca per assistir a una trobada amb alcaldes, alcaldesses i regidors electes de la Federació del Vallès Oest. L’acte va servir per donar el tret de sortida a l’organització a les eleccions municipals del maig de 2019 a les diferents agrupacions locals.

Segons Collboni, mentre altres partits en els últims temps només parlen d’alguns temes, els socialistes preparen les municipals centrats a donar resposta als problemes reals de la ciutadania. En aquest sentit, va assenyalar que de cara als pròxims comicis el PSC prioritzarà temes com l’habitatge, la seguretat, els serveis públics, la salut o l’educació.

El dirigent socialista s’ha mostrat confiat pel que fa als resultats: “El PSC és la primera força política a l’àrea metropolitana de Barcelona i totes les enquestes i sondejos són positius per als nostres candidats”.
Collboni, a la dreta, durant la trobada a Rubí. / C.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Festa de la tardor a l’edifici Ressò de Sant Muç
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Es pintarà un banc ‘trans’ a Salvador Allende per homenatjar Alan Montoliu
Rubí es planteja formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
Gracia Pérez publica ‘El tapiz de un tiempo’
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions