Font del Ferro serà el proveïdor preferent de flors i plantes
Política | 31 d'octubre de 2018

MARTA CABRERA
El Ple va donar llum verda a la transformació de Font del Ferro en un mitjà propi personificat de l’Ajuntament. La modificació permetrà al consistori comprar productes i contractar serveis a l’empresa sense les limitacions contractuals que tenen els proveïdors privats amb l’administració.

Per la regidora de Serveis a les Persones, Marta García, això suposa “una oportunitat per tal que Font del Ferro sigui el principal proveïdor de flors i plantes de l’Ajuntament i que l’empresa pugui prestar serveis de manteniment de jardineria sense necessitat d’una licitació”. D’aquesta forma, segons la regidora socialista, l’Ajuntament “dona exemple sobre les capacitats de les persones amb diversitat funcional”.

El portaveu de l’Alternativa d’Unitat Popular, Jordi Muntan, va felicitar l’equip de govern per aquesta iniciativa i va afirmar que cal avançar cap a una “municipalització progressiva del servei de manteniment de zones verdes i enjardinades”.

Font del Ferro gestiona un Centre Especial de Treball que fa activitats econòmiques de viver, manteniment d’espais verds i enjardinament; un Servei de Teràpia Ocupacional i un Servei Ocupacional d’Inserció.

Actualment, l’empresa s’encarrega del manteniment de les jardineres del centre, de la plaça Pep Rovira, del parc dels Francesos, del vial d’Anton Borja i dels sacs del balcó de la façana de l’Ajuntament.
Els treballadors de Font del Ferro s’encarreguen de mantenir les jardineres. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
L'Ajuntament començarà a planificar la construcció d'una nova piscina municipal d'estiu
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat