La Guàrdia Civil desarticula una organització criminal que tenia la seva base a Rubí
Actualitat | 5 de novembre de 2018

REDACCIÓ
Part del material recuperat per la Guardia Civil.
La Guàrdia Civil ha desarticulat una organització criminal dedicada a robatoris en l’interior de camions quan aquests estaven aturats a diferents àrees de servei. Tota la mercaderia robada es dipositava en una nau d’un polígon industrial de Rubí, per a la seva posterior venda.

Per cometre els robatoris feien servir turismes de la seva propietat. Per carregar la mercaderia robaven furgons comercials als quals canviaven la matrícula, ja que disposaven d’un taller per fabricar i col·locar-ne.

En total hi ha 11 detinguts, i una altra persona investigada, acusats de com a mínim 37 robatoris en àrees de servei de les autopistes A-2 i AP-2 en les províncies d’Osca, Saragossa i Lleida. Tots els detinguts, d’entre 20 i 42 anys, resideixen a la província de Barcelona, a les poblacions de Barcelona, Terrassa i Santa Coloma de Gramenet i se’ls imputa delictes de pertànyer a una organització criminal, robatori amb força i falsificació documental. El jutge ha decretat presó per a quatre d’ells i la resta ha quedat en llibertat amb càrrecs.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Veïns de Rubí i curiositats locals
Ensurt pel despreniment de part d'un ampit d'una finestra al carrer Plana Can Bertran
Rubí Forma ofereix més de 6.000 hores de formació per afavorir la inserció laboral en àrees prioritàries
Protestes dels treballadors d’Abelló Linde contra un pla de reestructuració que preveu nous acomiadaments
La nefasta gestió municipal de l’habitatge a Rubí. Un exemple concret
Sobre la retirada del POUM