La Guàrdia Civil desarticula una organització criminal que tenia la seva base a Rubí
Actualitat | 5 de novembre de 2018

REDACCIÓ
Part del material recuperat per la Guardia Civil.
La Guàrdia Civil ha desarticulat una organització criminal dedicada a robatoris en l’interior de camions quan aquests estaven aturats a diferents àrees de servei. Tota la mercaderia robada es dipositava en una nau d’un polígon industrial de Rubí, per a la seva posterior venda.

Per cometre els robatoris feien servir turismes de la seva propietat. Per carregar la mercaderia robaven furgons comercials als quals canviaven la matrícula, ja que disposaven d’un taller per fabricar i col·locar-ne.

En total hi ha 11 detinguts, i una altra persona investigada, acusats de com a mínim 37 robatoris en àrees de servei de les autopistes A-2 i AP-2 en les províncies d’Osca, Saragossa i Lleida. Tots els detinguts, d’entre 20 i 42 anys, resideixen a la província de Barcelona, a les poblacions de Barcelona, Terrassa i Santa Coloma de Gramenet i se’ls imputa delictes de pertànyer a una organització criminal, robatori amb força i falsificació documental. El jutge ha decretat presó per a quatre d’ells i la resta ha quedat en llibertat amb càrrecs.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
L'Ajuntament començarà a planificar la construcció d'una nova piscina municipal d'estiu
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat