Art i sentiment en la inauguració de l'exposició 'Rubí vibra'
Cultura | 5 de novembre de 2018

REDACCIÓ
Fotografia de grup de les participants en l'exposició.
Mujeres Creativas del Vallès ha inaugurat la mostra 'Rubí vibra' a l'Ateneu, una exposició artística de les sòcies de l'entitat que s'emmarca dins dels actes del Dia internacional contra la violència masclista i que es podrà visitar fins al 20 de novembre.

La inauguració, que va ser multitudinària, va ser molt emotiva i va tenir en l'art el seu principal protagonista. La presidenta de Mujeres Creativas del Vallès, Montse Clemente, va llegir un manifest sobre la violència masclista en el qual va fer una crida a reivindicar amb energia positiva una acció comuna per erradicar la violència envers les dones.

Els escriptors locals Juan Carlos Fernández, Julio Tornés, Francisco Rueda i Cristian Ruiz, la periodista Nancy Carrillo i la regidora de Polítiques d'Igualtat, Maria Mas, van llegir els poemes i textos escrits per les diferents sòcies de l'entitat.

Durant la inauguració, hi va haver moments emotius com per exemple la lectura de dos textos: 'Soy una divina que venció a su maltratador' i 'El monstre de la foscor', de Mer Lòpez i Mont Gelada, respectivament, dues víctimes d'una situació de maltractament. També va ser emotiva la lectura del microrrelat 'Les ulleres de sol', de Montse Clemente, finalista al certamen sobre la violència masclista Dones amb Veu i Lletra. El recital va finalitzar amb l'actuació del cantautor local Ivan.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El Café Berlin, La Cañita i l'Antic Hostal del Gall, les millors tapes de Sant Galderic
Baixa participació a la primera jornada presencial del procés participatiu del parc de Ca n’Oriol
El govern es compromet a impulsar el projecte de via verda del Rivo Rubeo
Les obres de rehabilitació del Casino començaran al gener
Els èxits de l'esport rubinenc guardonats amb els premis Rubeo d'Or
Josep Alaball regala a Rubí un quadre sobre l’atemptat terrorista de Les Rambles