Josep Puigventós, escollit nou president del PDeCAT a Rubí
Política | 6 de novembre de 2018

REDACCIÓ
La secció local del Partit Demòcrata de Rubí (PDeCAT) ha renovat aquest dilluns el seu òrgan de direcció amb l’objectiu d’afrontar la preparació a les eleccions municipals del maig del 2019. Josep Puigventós substitueix Miquel Rubio a la presidència. La llista encapçalada per Puigventós s’ha imposat per unanimitat dels vots a l’assemblea local del partit.

El nou president, qui estarà acompanyat per Ivan Vila com a vicepresident, ha destacat la importància de “la necessària unitat de les forces independentistes per encarar el futur”. En aquest sentit, Puigventós ha assegurat que “el partit marcarà la seva agenda buscant el consens per a configurar una llista unitària i transversal per a les pròximes eleccions”. A més, la nova junta també treballarà per “desplegar la marca Junts per Rubí, per recuperar la presència del partit al carrer i per col·laborar amb les entitats socials de la ciutat”.

El nou comitè incorpora nous perfils, alhora que manté els vincles amb membres de l’anterior comitè. Entre aquests, s’incorporen Sandra López, Xavier Naches, M. Àngels Ruiz, Núria Antón i Arnau Domènech, mentre que segueixen Jaume Buscallà, Èric Zaldívar, Mireia Giralt, M. Àngels Rufé i Eva Fernández. / DdR
El nou comitè directiu incorpora nous perfils i manté vincles amb membres de l’anterior.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Una butlleta de la Bonoloto premiada amb 78.412 € ha estat validada a Rubí
Augmenta el nombre de persones en tractament per consum de drogues a Rubí
L’Ajuntament diu que està buscant solucions per a l’aparcament del Duet Sports
Rubí Sense Abocadors denuncia nous abocaments il·legals a l'extractiva 9
L’Ajuntament farà servir els dos cognoms de les persones en totes les comunicacions institucionals
Les empreses de gestió circular de Can Jardí acorden impulsar un Pla de Mobilitat i establir un autobús col·lectiu