L’emblemàtic comerç Confeccions Juanita posa punt final a la seva història
Actualitat | 6 de novembre de 2018

NÚRIA JULIÀ FOSAS
L'emblemàtic i històric comerç Confecciones Juanita posa punt final a una etapa important per Joana Méndez, la carismàtica propietària d'aquesta botiga on les textures i els colors de les teles es barregen amb les il·lusions, el treball i els consells de tantes dones que durant anys hi han acudit buscant materials per cosir tota mena de vestimentes.

La Juanita, com se la coneix popularment, va viure una infància dura i per motius familiars, des de ben petita, no va tenir altra opció que deixar els estudis i amb 13 anys treballar en les fàbriques tèxtils en condicions molt precàries. Però ella sempre ha estat una dona positiva, valenta i amb empenta que ha lluitat per aconseguir millorar les perspectives laborals. Durant un temps va treballar al despatx de la coneguda fàbrica tèxtil Linden and Gerhard.

El 1964 i arran de l'oportunitat de vendre retalls sobrants de roba, va començar un negoci exitós a casa seva, ajudada per la seva mare, però la demanda sobrepassava l'estoc i va decidir obrir una botiga i dedicar-se al món de la confecció.

Després de 54 anys, Confeccions Juanita ha servit a milers de dones i entitats que han precisat dels seus serveis. Anys d'anècdotes, d'emocions, de coneixences i de comerç local de proximitat, que ha estat un exemple quant al tracte, la professionalitat, la confiança i la qualitat dels productes. Ara ha arribat el moment d'acomiadar-se i de traspassar o tancar portes d'un negoci que és un èxit assegurat.
Juanita Méndez, davant del seu negoci, que baixa la persiana després de més de 50 anys d’història.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament repartirà ‘clakis’ gratuïts per fomentar el reciclatge d’oli de cuina
Preocupació ciutadana per l’expansió de la vespa velutina pel municipi
L’assemblea del PSC local aprova la llista del partit per a les eleccions municipals del 26 de maig
Irregularitats i incompliments del camp de golf de Can Sant Joan
Beret, Lola Índigo, Danny Ocean, Aitana i Ana Guerra, entre els artistes del Festival Primavera Pop
Ana M. Martínez omple La Sala en la presentació de la seva candidatura amb Miquel Iceta