El 5è Festival Voces del Alma torna a captivar el públic assistent a La Sala
Cultura | 6 de novembre de 2018

REDACCIÓ
Promogut per l’Associació de Veïns Zona Mercat, el cinquè Festival Voces del Alma va tenir lloc dissabte passat a la tarda al teatre municipal La Sala. El fet de coincidir amb un pont festiu va fer baixar lleugerament l’assistència respecte a altres edicions, però tot i això la cita va aplegar gairebé 300 persones que van gaudir d’una gran vetllada de música i dansa.

La cantant Ana Sánchez va ser l’encarregada de presentar l’esdeveniment, que va arrencar amb una actuació de la parella de ball José & Mery per escalfar motors.

Tot seguit, va ser el torn de l’Escola de Dansa 8 Temps, que va oferir una gran exhibició i que va donar pas al flamenc en estat pur amb la veu del cantaor Cristian Cosano, qui va estar acompanyat a la guitarra pel mestre Juan Gallardo i Rubén al calaix.

Per l’escenari de La Sala van continuar passant grans artistes, com la professora de ball Verónica Herraiz, que va oferir una exhibició de Flamenco Dance Fitness o la dolça i profunda veu de la cantant Carmen Valenzuela. També van actuar Jessy, artista de flamenc, acompanyada per Juan Gallardo i Rubén, la jove parella Alba & Alex i el cantautor andalús Leo Rubio. Tots ells van captivar el públic per la seva expressivitat i interpretacions.

La vetllada va cloure amb l’actuació del cantant rubinenc Jere, qui va estar acompanyat pel saxofonita Miki, que va interpretar alguns temes del seu darrer disc, que van fer vibrar el públic.

A més dels agraïments, durant la vetllada es va recordar la jove cantant de Jazz Àngels Vilaró, gran cantant i gran persona, que ha mort recentment.
La parella de ball Jose & Mery. / J. A. Montoya
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament repartirà ‘clakis’ gratuïts per fomentar el reciclatge d’oli de cuina
Preocupació ciutadana per l’expansió de la vespa velutina pel municipi
L’assemblea del PSC local aprova la llista del partit per a les eleccions municipals del 26 de maig
Irregularitats i incompliments del camp de golf de Can Sant Joan
Beret, Lola Índigo, Danny Ocean, Aitana i Ana Guerra, entre els artistes del Festival Primavera Pop
Ana M. Martínez omple La Sala en la presentació de la seva candidatura amb Miquel Iceta