Víctor Sánchez, un dels capitans de l’Espanyol, serà el gran protagonista de la Nit de l’Esport
Esports | 7 de novembre de 2018

REDACCIÓ
El jugador rubinenc Víctor Sànchez, durant un partit amb l’Espanyol. / RCD Espanyol
El futbolista rubinenc Víctor Sánchez, un dels capitans del primer equip del RCD Espanyol, serà un dels protagonistes de la Nit de l’Esport de Rubí. El rubinenc serà un dels esportistes que pujarà a l’escenari del teatre municipal La Sala per recollir el Rubeo d’Or, el trofeu que s’ha dissenyat reconeixement de la ciutat a l’esport local.

En total, seran una cinquantena els esportistes que rebran aquest reconeixement, sigui a títol individual o com a integrants d’un equip, pel seu paper en les diferents competicions federades durant la temporada 2017-2018 en l’àmbit de l’esport de base o en el professional.

L’Ajuntament de Rubí ha treballat juntament amb les entitats perquè tots aquells que van aconseguir algun èxit durant la temporada passada estiguin en la festa esportiva. De fet, estan convidats tots els clubs de la ciutat, així com esportistes nascuts o empadronats a Rubí que opten a aquest reconeixement.

Els premis inclouran algunes distincions de renom, com el que s’atorgarà al Real Club Betis Balompié per la seva col·laboració amb l’Olímpic Can Fatjó durant la celebració del 50è aniversari del club rubinenc, així com a altres esportistes d’elit rubinencs. El periodista de TV3 i Catalunya Ràdio Bernat Soler serà el conductor de la gala, que se celebrarà aquest divendres a partir de les 19 hores.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament repartirà ‘clakis’ gratuïts per fomentar el reciclatge d’oli de cuina
Preocupació ciutadana per l’expansió de la vespa velutina pel municipi
L’assemblea del PSC local aprova la llista del partit per a les eleccions municipals del 26 de maig
Irregularitats i incompliments del camp de golf de Can Sant Joan
Beret, Lola Índigo, Danny Ocean, Aitana i Ana Guerra, entre els artistes del Festival Primavera Pop
Ana M. Martínez omple La Sala en la presentació de la seva candidatura amb Miquel Iceta