Víctor Sánchez, un dels capitans de l’Espanyol, serà el gran protagonista de la Nit de l’Esport
Esports | 7 de novembre de 2018

REDACCIÓ
El jugador rubinenc Víctor Sànchez, durant un partit amb l’Espanyol. / RCD Espanyol
El futbolista rubinenc Víctor Sánchez, un dels capitans del primer equip del RCD Espanyol, serà un dels protagonistes de la Nit de l’Esport de Rubí. El rubinenc serà un dels esportistes que pujarà a l’escenari del teatre municipal La Sala per recollir el Rubeo d’Or, el trofeu que s’ha dissenyat reconeixement de la ciutat a l’esport local.

En total, seran una cinquantena els esportistes que rebran aquest reconeixement, sigui a títol individual o com a integrants d’un equip, pel seu paper en les diferents competicions federades durant la temporada 2017-2018 en l’àmbit de l’esport de base o en el professional.

L’Ajuntament de Rubí ha treballat juntament amb les entitats perquè tots aquells que van aconseguir algun èxit durant la temporada passada estiguin en la festa esportiva. De fet, estan convidats tots els clubs de la ciutat, així com esportistes nascuts o empadronats a Rubí que opten a aquest reconeixement.

Els premis inclouran algunes distincions de renom, com el que s’atorgarà al Real Club Betis Balompié per la seva col·laboració amb l’Olímpic Can Fatjó durant la celebració del 50è aniversari del club rubinenc, així com a altres esportistes d’elit rubinencs. El periodista de TV3 i Catalunya Ràdio Bernat Soler serà el conductor de la gala, que se celebrarà aquest divendres a partir de les 19 hores.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El Café Berlin, La Cañita i l'Antic Hostal del Gall, les millors tapes de Sant Galderic
Baixa participació a la primera jornada presencial del procés participatiu del parc de Ca n’Oriol
El govern es compromet a impulsar el projecte de via verda del Rivo Rubeo
Les obres de rehabilitació del Casino començaran al gener
Els èxits de l'esport rubinenc guardonats amb els premis Rubeo d'Or
Josep Alaball regala a Rubí un quadre sobre l’atemptat terrorista de Les Rambles