El nombre de persones sense feina puja a la ciutat a l’octubre
Economia | 14 de novembre de 2018

REDACCIÓ
L’atur ha pujat a Rubí durant el mes d’octubre, segons les dades del Departament d’Ocupació de Catalunya. Concretament, l’augment ha estat de 51 persones, el que suposa que actualment hi ha a la ciutat 4.725 persones que busquen feina i no en troben.

L’augment segueix la tònica de la majoria de ciutats de l’entorn, com per exemple Terrassa (181), Sabadell (142) o Cerdanyola (16). En canvi, en el cas de Sant Cugat, el nombre de persones parades ha baixat (-28). En total, a la comarca, l’atur ha pujat de 445 persones, i també ho ha fet a Catalunya (10.853) i a l’estat espanyol (52.194).

Pel que fa a les dades municipals, la majoria de persones sense feina són dones, concretament 2.784, mentre que hi ha 1.941 homes aturats. Per edats, el grup més afectat és el de 40 a 54 anys (1.748), seguit pel dels majors de 45 anys (1.481). En relació als sectors, el que més atur acumula continua sent el sector serveis (3.151), seguit de molt lluny per la indústria (804) i la construcció (407).
Rubí ha tancar el mes d’octubre amb més d’una cinquantena de nous aturats. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El Celler acollirà una festa de Cap d’Any amb dos ambients musicals
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior
El túnel de llum protagonitza l'encesa de l'enllumenat de Nadal a Rubí
El Grup Oftalmològic Tres Torres ofereix revisions gratuïtes a l’Antiga Estació per prevenir el glaucoma i la degeneració macular