Xerrada dels comuns sobre indústria i ocupació
Política | 28 de novembre de 2018

REDACCIÓ
Catalunya en Comú (CeC) Rubí i Podem Rubí continuen amb el cicle de converses per treballar el programa electoral amb el qual es presentaran a les eleccions municipals del maig. Dins aquest marc, les dues formacions van organitzar una conferència el dimarts a la tarda al voltant de la indústria i l’ocupació, dos temes que preocupen a la formació política.

La xerrada va anar a càrrec Paco Ramos, director executiu d’Estratègies d’Ocupació de Barcelona Activa, i José Maria Matencio, gerent de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell, que van exposar casos d’èxit en matèria de polítiques d’ocupació i indústria.

Un dels membres del grup motor dels comuns a Rubí, Pau Navarro, ha explicat que en aquest àmbit cal tenir en compte “la mobilitat i la sostenibilitat energètica, un camp en el qual a Rubí no s’ha treballat prou”.

D’aquesta conferència, n’han de sorgir propostes encaminades a rebaixar la taxa d’atur, millorar la formació ocupacional i el reciclatge professional, impulsar serveis d’acollida, consorciar serveis o potenciar l’economia social. Aquestes propostes seran posteriorment traslladades a un grup de treball que és qui s’encarregarà finalment d’elaborar el programa electoral de Catalunya en Comú Rubí.
La trobada va tenir lloc al Rubí Forma. / M. López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar