Xerrada dels comuns sobre indústria i ocupació
Política | 28 de novembre de 2018

REDACCIÓ
Catalunya en Comú (CeC) Rubí i Podem Rubí continuen amb el cicle de converses per treballar el programa electoral amb el qual es presentaran a les eleccions municipals del maig. Dins aquest marc, les dues formacions van organitzar una conferència el dimarts a la tarda al voltant de la indústria i l’ocupació, dos temes que preocupen a la formació política.

La xerrada va anar a càrrec Paco Ramos, director executiu d’Estratègies d’Ocupació de Barcelona Activa, i José Maria Matencio, gerent de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell, que van exposar casos d’èxit en matèria de polítiques d’ocupació i indústria.

Un dels membres del grup motor dels comuns a Rubí, Pau Navarro, ha explicat que en aquest àmbit cal tenir en compte “la mobilitat i la sostenibilitat energètica, un camp en el qual a Rubí no s’ha treballat prou”.

D’aquesta conferència, n’han de sorgir propostes encaminades a rebaixar la taxa d’atur, millorar la formació ocupacional i el reciclatge professional, impulsar serveis d’acollida, consorciar serveis o potenciar l’economia social. Aquestes propostes seran posteriorment traslladades a un grup de treball que és qui s’encarregarà finalment d’elaborar el programa electoral de Catalunya en Comú Rubí.
La trobada va tenir lloc al Rubí Forma. / M. López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Deu dones de B Braun Rubí promouen la ciència i la tecnologia a les escoles
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc