Es constitueix el Comitè Local per a l’organització de les primàries republicanes a Rubí
Política | 30 de novembre de 2018

REDACCIÓ
El Comitè Local per a l’organització de les eleccions primàries republicanes a Rubí ja s’ha constituït. El col·lectiu compta amb el suport de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Rubí i està coordinat amb els altres comitès locals de Catalunya.

La iniciativa parteix de la inscripció espontània d’alguns centenars d’electors a primariescatalunya.cat i es proposa com a objectiu prioritari la conformació d’una candidatura unitària i transversal republicana per a les properes eleccions municipals.

Els candidats es votaran el 2 de febrer i el programa electoral s’elaborarà amb la participació activa de la ciutadania, segons informen els impulsors. La candidatura busca una renovació democràtica a partir de l’estreta col·laboració de la ciutadania amb les entitats de la societat civil i els partits polítics. Les activitats i actes per a la difusió de les primàries a Rubí han començat aquesta setmana amb un punt d’informació a l’illa de vianants.

Aquells que desitgin més informació poden consultar el web primariesrubi.cat, enviar un correu a informació@primariesrubi.cat o bé a través de les xarxes socials.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar