Es constitueix el Comitè Local per a l’organització de les primàries republicanes a Rubí
Política | 30 de novembre de 2018

REDACCIÓ
El Comitè Local per a l’organització de les eleccions primàries republicanes a Rubí ja s’ha constituït. El col·lectiu compta amb el suport de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Rubí i està coordinat amb els altres comitès locals de Catalunya.

La iniciativa parteix de la inscripció espontània d’alguns centenars d’electors a primariescatalunya.cat i es proposa com a objectiu prioritari la conformació d’una candidatura unitària i transversal republicana per a les properes eleccions municipals.

Els candidats es votaran el 2 de febrer i el programa electoral s’elaborarà amb la participació activa de la ciutadania, segons informen els impulsors. La candidatura busca una renovació democràtica a partir de l’estreta col·laboració de la ciutadania amb les entitats de la societat civil i els partits polítics. Les activitats i actes per a la difusió de les primàries a Rubí han començat aquesta setmana amb un punt d’informació a l’illa de vianants.

Aquells que desitgin més informació poden consultar el web primariesrubi.cat, enviar un correu a informació@primariesrubi.cat o bé a través de les xarxes socials.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El Celler acollirà una festa de Cap d’Any amb dos ambients musicals
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior
El túnel de llum protagonitza l'encesa de l'enllumenat de Nadal a Rubí
El Grup Oftalmològic Tres Torres ofereix revisions gratuïtes a l’Antiga Estació per prevenir el glaucoma i la degeneració macular