Es constitueix el Comitè Local per a l’organització de les primàries republicanes a Rubí
Política | 30 de novembre de 2018

REDACCIÓ
El Comitè Local per a l’organització de les eleccions primàries republicanes a Rubí ja s’ha constituït. El col·lectiu compta amb el suport de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Rubí i està coordinat amb els altres comitès locals de Catalunya.

La iniciativa parteix de la inscripció espontània d’alguns centenars d’electors a primariescatalunya.cat i es proposa com a objectiu prioritari la conformació d’una candidatura unitària i transversal republicana per a les properes eleccions municipals.

Els candidats es votaran el 2 de febrer i el programa electoral s’elaborarà amb la participació activa de la ciutadania, segons informen els impulsors. La candidatura busca una renovació democràtica a partir de l’estreta col·laboració de la ciutadania amb les entitats de la societat civil i els partits polítics. Les activitats i actes per a la difusió de les primàries a Rubí han començat aquesta setmana amb un punt d’informació a l’illa de vianants.

Aquells que desitgin més informació poden consultar el web primariesrubi.cat, enviar un correu a informació@primariesrubi.cat o bé a través de les xarxes socials.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Deu dones de B Braun Rubí promouen la ciència i la tecnologia a les escoles
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc