Presentació a l’Ateneu del llibre de l’exconsellera Meritxell Borràs
Política | 30 de novembre de 2018

REDACCIÓ
Junts per Catalunya a Rubí ha organitzat la presentació del llibre ‘34 dies de tardor i 1 de primavera’, de Meritxell Borràs. L’acte, que serà el 3 de desembre a les 19.30 hores a l’Ateneu, estarà presentat per Salvador Cardús. El llibre de Meritxell Borràs, exconsellera de la Generalitat amb el govern de Carles Puigdemont, és un relat dels dies que Borràs va passar a la presó d’Alcalá-Meco després de l’aplicació de l’article 155 i el processament judicial dels líders polítics i civils de l’independentisme.

L’exconsellera va entrar a la presó el 27 d’octubre del 2017 i va aconseguir la llibertat sota fiança el 4 de desembre, quan el cas va passar de l’Audiència Nacional al Tribunal Suprem. Actualment, Meritxell Borràs, que ha deixat la primera línia de la política, està processada per malversació i desobediència i l’Advocacia de l’estat i la fiscalia li demanen 7 anys de presó i una multa econòmica.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar