Presentació a l’Ateneu del llibre de l’exconsellera Meritxell Borràs
Política | 30 de novembre de 2018

REDACCIÓ
Junts per Catalunya a Rubí ha organitzat la presentació del llibre ‘34 dies de tardor i 1 de primavera’, de Meritxell Borràs. L’acte, que serà el 3 de desembre a les 19.30 hores a l’Ateneu, estarà presentat per Salvador Cardús. El llibre de Meritxell Borràs, exconsellera de la Generalitat amb el govern de Carles Puigdemont, és un relat dels dies que Borràs va passar a la presó d’Alcalá-Meco després de l’aplicació de l’article 155 i el processament judicial dels líders polítics i civils de l’independentisme.

L’exconsellera va entrar a la presó el 27 d’octubre del 2017 i va aconseguir la llibertat sota fiança el 4 de desembre, quan el cas va passar de l’Audiència Nacional al Tribunal Suprem. Actualment, Meritxell Borràs, que ha deixat la primera línia de la política, està processada per malversació i desobediència i l’Advocacia de l’estat i la fiscalia li demanen 7 anys de presó i una multa econòmica.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El Celler acollirà una festa de Cap d’Any amb dos ambients musicals
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior
El túnel de llum protagonitza l'encesa de l'enllumenat de Nadal a Rubí
El Grup Oftalmològic Tres Torres ofereix revisions gratuïtes a l’Antiga Estació per prevenir el glaucoma i la degeneració macular