El Ple acorda impulsar una campanya per conscienciar sobre el risc dels jocs d’apostes entre menors
Política | 30 de novembre de 2018

MARTA CABRERA
El Ple de l’Ajuntament va aprovar en la sessió corresponent al mes de novembre, celebrada aquest dijous a la tarda, una moció que demana elaborar una campanya de conscienciació sobre el risc dels jocs d’apostes entre els menors. La proposta va ser presentada per Ciutadans (C’s) i va ser aprovada per Junta de Portaveus. Segons el portaveu de la formació, José Abadías, “l’explosió del joc d’apostes en línia accelera l’edat de la primera aposta”, un fet que “pot provocar un problema social greu”. El text aprovat també demana a l’Ajuntament que reguli que no s’obrin locals d’apostes esportives propers a les escoles o instituts.


Altres mocions del Ple
La sessió plenària també va aprovar dues les mocions relacionades amb les dones. ICV va demanar que es faci una avaluació del Pla d’Igualtat intern de l’Ajuntament, que caduca aquest any, i que s’impulsi un de nou; mentre que Esquerra Republicana de Catalunya va presentar una moció per incloure la perspectiva de gènere en els projectes urbanístics i detectar els punts negres, com ara punts amb poca llum o barreres arquitectòniques.

Finalment, es va tirar endavant una moció d’ICV que demana a la Generalitat un seguit de millores en l’atenció primària i comunitària i una proposta d’AUP que demana impulsar un nou Reglament d’Organització Municipal per tal de poder desplegar el Reglament de Participació Ciutadana.
Cada vegada són més els joves enganxats a les apostes esportives.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Deu dones de B Braun Rubí promouen la ciència i la tecnologia a les escoles
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc