El Ple acorda impulsar una campanya per conscienciar sobre el risc dels jocs d’apostes entre menors
Política | 30 de novembre de 2018

MARTA CABRERA
El Ple de l’Ajuntament va aprovar en la sessió corresponent al mes de novembre, celebrada aquest dijous a la tarda, una moció que demana elaborar una campanya de conscienciació sobre el risc dels jocs d’apostes entre els menors. La proposta va ser presentada per Ciutadans (C’s) i va ser aprovada per Junta de Portaveus. Segons el portaveu de la formació, José Abadías, “l’explosió del joc d’apostes en línia accelera l’edat de la primera aposta”, un fet que “pot provocar un problema social greu”. El text aprovat també demana a l’Ajuntament que reguli que no s’obrin locals d’apostes esportives propers a les escoles o instituts.


Altres mocions del Ple
La sessió plenària també va aprovar dues les mocions relacionades amb les dones. ICV va demanar que es faci una avaluació del Pla d’Igualtat intern de l’Ajuntament, que caduca aquest any, i que s’impulsi un de nou; mentre que Esquerra Republicana de Catalunya va presentar una moció per incloure la perspectiva de gènere en els projectes urbanístics i detectar els punts negres, com ara punts amb poca llum o barreres arquitectòniques.

Finalment, es va tirar endavant una moció d’ICV que demana a la Generalitat un seguit de millores en l’atenció primària i comunitària i una proposta d’AUP que demana impulsar un nou Reglament d’Organització Municipal per tal de poder desplegar el Reglament de Participació Ciutadana.
Cada vegada són més els joves enganxats a les apostes esportives.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El Celler acollirà una festa de Cap d’Any amb dos ambients musicals
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior
El túnel de llum protagonitza l'encesa de l'enllumenat de Nadal a Rubí
El Grup Oftalmològic Tres Torres ofereix revisions gratuïtes a l’Antiga Estació per prevenir el glaucoma i la degeneració macular