El CDR de Rubí aboca fems a les portes del jutjat coincidint amb els 40 anys de la Constitució
Actualitat | 3 de desembre de 2018

REDACCIÓ
Aquesta matinada, diversos jutjats catalans s’han despertat amb fems a les seves portes, entre ells el de Rubí, ubicat a la plaça Pere Esmendia. Es tracta d’una acció reivindicativa dels Comitès en Defensa de la República (CDR) coincidint amb el 40è aniversari de la Constitució espanyola.

La porta del jutjat s’ha omplert de fems sota un cartell gran on es podia llegir ‘Merda de justícia’. Damunt dels fems, hi havia paraules relacionades amb processos judicials que els CDR consideren injustos. Així, es feia referència a La Manada, a l’1 d’Octubre, als presos polítics, a Willy Toledo, a El Jueves, al 23-F, o a Valtonyc, entre altres. A les 8 hores, les portes dels jutjats rubinencs ja havien estat netejades.

D’altra banda, també coincidint amb l’aniversari de la Constitució, Òmnium Rubí ha impulsat un nou mural al Centre Democràtic Republicà, en el qual es reivindica la llibertat dels líders independentistes empresonats i es denuncia que la justícia és corrupta. L'autor és Enric Font, un destacat grafiter de Barcelona.
El CDR de Rubí ha omplert de fems les portes del jutjat aquest matí.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Volem impulsar un govern que s’alimenti de les veus de la ciutadania i no amb un alcalde que fa el que vol”
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar