El CDR de Rubí aboca fems a les portes del jutjat coincidint amb els 40 anys de la Constitució
Actualitat | 3 de desembre de 2018

REDACCIÓ
Aquesta matinada, diversos jutjats catalans s’han despertat amb fems a les seves portes, entre ells el de Rubí, ubicat a la plaça Pere Esmendia. Es tracta d’una acció reivindicativa dels Comitès en Defensa de la República (CDR) coincidint amb el 40è aniversari de la Constitució espanyola.

La porta del jutjat s’ha omplert de fems sota un cartell gran on es podia llegir ‘Merda de justícia’. Damunt dels fems, hi havia paraules relacionades amb processos judicials que els CDR consideren injustos. Així, es feia referència a La Manada, a l’1 d’Octubre, als presos polítics, a Willy Toledo, a El Jueves, al 23-F, o a Valtonyc, entre altres. A les 8 hores, les portes dels jutjats rubinencs ja havien estat netejades.

D’altra banda, també coincidint amb l’aniversari de la Constitució, Òmnium Rubí ha impulsat un nou mural al Centre Democràtic Republicà, en el qual es reivindica la llibertat dels líders independentistes empresonats i es denuncia que la justícia és corrupta. L'autor és Enric Font, un destacat grafiter de Barcelona.
El CDR de Rubí ha omplert de fems les portes del jutjat aquest matí.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El Celler acollirà una festa de Cap d’Any amb dos ambients musicals
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior
El túnel de llum protagonitza l'encesa de l'enllumenat de Nadal a Rubí
El Grup Oftalmològic Tres Torres ofereix revisions gratuïtes a l’Antiga Estació per prevenir el glaucoma i la degeneració macular