El Col·legi Regina Carmeli promou un nou pla educatiu amb la innovació com a motor de canvi
Actualitat | 3 de desembre de 2018

REDACCIÓ
L'escola vol impulsar un nou pla educatiu.
El centre educatiu Regina Carmeli ha presentat el projecte ‘Impulsa’, un procés que té per objectiu elaborar un nou pla educatiu que tingui en compte la innovació com a motor de canvi i que doni resposta a les necessitats actuals dels entorns on es desenvolupen els alumnes de les diferents etapes del centre.

Segons ha explicat la germana Melchora Quintana, directora del centre, ‘Impulsa’ neix del desig “d’iniciar un camí cap a la millora de l’educació que oferim, tot recollint aportacions científiques, psicològiques i pedagògiques actuals i tenint en compte els anys d’experiència educativa que avalen el Regina Carmeli”.

Per posar en marxa el projecte, el col·legi vol comptar amb la suma de la comunitat educativa i el seu entorn més proper, amb famílies, educadors, alumnes, professionals externs, etc., amb l’objectiu d’aconseguir que el resultat del projecte neixi de l’equip docent del centre i les famílies.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El Celler acollirà una festa de Cap d’Any amb dos ambients musicals
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior
El túnel de llum protagonitza l'encesa de l'enllumenat de Nadal a Rubí
El Grup Oftalmològic Tres Torres ofereix revisions gratuïtes a l’Antiga Estació per prevenir el glaucoma i la degeneració macular