El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kŕrting júnior
Esports | 5 de desembre de 2018

CRISTINA CARRASCO
El Jove pilot rubinenc Aleix Bueno. / Cedida
El pilot rubinenc de kŕrting Aleix Bueno ha quedat en una meritňria quarta posició en el Campionat de Catalunya de kŕrting júnior. Bueno, de 13 anys, ha assolit 274 punts, a només 32 del tercer classificat, Max Ribas. La primera i segona posició han estat per Samuel Bean i Pol X. López, tots dos amb 337 punts.

Aquest és el segon any que el jove rubinenc, estudiant de Maristes Rubí, participa en competicions oficials, ja que es va federar l’any 2016.

Tot i que la majoria de la resta de pilots de la seva categoria es van iniciar amb menys edat a la competició i tenen més experičncia, Bueno ha aconseguit la quarta posició en el campionat catalŕ i la tercera en el campionat social de l’escola de kŕrting on entrena, a Lliçŕ de Dalt.

El jove, que estŕ molt satisfet pels resultats obtinguts, ja pensa en la preparació de la propera temporada.
Aleix Bueno va començar a córrer en kŕrting fa només quatre anys, tot i que l’afició li ve de família, ja que el seu pare és molt aficionat al món del motor.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referčncia al centre de ‘menes’
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar