Clara victòria del primer equip de l’Horitzó
Esports | 5 de desembre de 2018

CE Horitzó
El primer equip de bàsquet del CE Horitzó va obtenir una clara victòria (38-5) davant la UE Sant Cugat en la tercera jornada de Lliga Catalana de Segona Divisió de la Federació ACELL. El conjunt de Sara Zabalgo, que va començar el partit dubitatiu i poc convençut en les seves possibilitats, va anar consolidant-se a poc a poc en la pista fins a acabar aconseguint una victòria contundent davant del rival.

Com si hagués canviat radicalment la motivació respecte del darrer partit, el CE Horitzó va mostrar el seu millor joc davant de la UESC, especialment José Roldán i Joan Lupión, que van estar molt més encertats que en el partit davant ASPROSEAT. I això ho va notar tot el conjunt que va anar creient a poc a poc en ell mateix a mesura que el marcador era més i més ampli a favor seu.

Pel CE Horitzó van jugar Joan Lupión (20), José Roldán (12), Pablo Plaza (4), Efrain Escalona (2), Isaac Martínez (0) i Helena Corbella (0).
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Volem impulsar un govern que s’alimenti de les veus de la ciutadania i no amb un alcalde que fa el que vol”
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar