Resultats diversos per a la Penya Blaugrana
Esports | 5 de desembre de 2018

PB Ramon Llorens
El Prebenjamí B va caure a casa de l’Escola Àgora per 4-3 amb gols de Yassir, Samuel i Àlex, mentre que el Prebenjamí A també va perdre a casa del Polinyà per 3-0. Per part dels benjamins, l’A va guanyar a la Penya Blaugrana Sant Vicenç per un contundent 10-1, amb gols de Yahia, Erik (2), Aislam (3) i Hugo (4), mentre que el Benjamí B va caure a casa davant el Matadepera per un ajustat 1-2 amb gol de Thiago. Els alevins van perdre els dos, l’A va caure a casa tot i fer un bon partit contra el Júnior per 1-3 amb un gol d’Ian i el B va perdre a casa del Sabadell per 7-3, amb gols de Jordi (2) i Zacaria.

L’Infantil va conseguir una meritòria victòria a casa davant el Sabadell Nord per 4-0 amb gols de Dembo (2) i Jean Paul (2). El Cadet A va perdre a casa contra el San Cristóbal per 5-1 amb un gol de Joel i el B va perdre el derbi contra l’Olímpic per 7-1, amb un gol d’Abdallah. I per últim, l’equip sènior va perdre a casa de la Sabadellenca per 3-2 en un partit molt disputat. Els dos gols van ser de Derlis.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar