Resultats diversos per a la Penya Blaugrana
Esports | 5 de desembre de 2018

PB Ramon Llorens
El Prebenjamí B va caure a casa de l’Escola Àgora per 4-3 amb gols de Yassir, Samuel i Àlex, mentre que el Prebenjamí A també va perdre a casa del Polinyà per 3-0. Per part dels benjamins, l’A va guanyar a la Penya Blaugrana Sant Vicenç per un contundent 10-1, amb gols de Yahia, Erik (2), Aislam (3) i Hugo (4), mentre que el Benjamí B va caure a casa davant el Matadepera per un ajustat 1-2 amb gol de Thiago. Els alevins van perdre els dos, l’A va caure a casa tot i fer un bon partit contra el Júnior per 1-3 amb un gol d’Ian i el B va perdre a casa del Sabadell per 7-3, amb gols de Jordi (2) i Zacaria.

L’Infantil va conseguir una meritòria victòria a casa davant el Sabadell Nord per 4-0 amb gols de Dembo (2) i Jean Paul (2). El Cadet A va perdre a casa contra el San Cristóbal per 5-1 amb un gol de Joel i el B va perdre el derbi contra l’Olímpic per 7-1, amb un gol d’Abdallah. I per últim, l’equip sènior va perdre a casa de la Sabadellenca per 3-2 en un partit molt disputat. Els dos gols van ser de Derlis.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El Celler acollirà una festa de Cap d’Any amb dos ambients musicals
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior
El túnel de llum protagonitza l'encesa de l'enllumenat de Nadal a Rubí
El Grup Oftalmològic Tres Torres ofereix revisions gratuïtes a l’Antiga Estació per prevenir el glaucoma i la degeneració macular