El Celler acollirà una festa de Cap d’Any amb dos ambients musicals
Actualitat | 10 de desembre de 2018

MARTA CABRERA
El Celler ha estat l'equipament escollit per l'Ajuntament per la festa. / Cesar Font
L’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, ha fet públic aquest matí que el Celler acollirà la nit del 31 de desembre una festa de Cap d’Any. Es tracta d’una proposta que sorgeix dels col·lectius joves i que l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) també va portar al Ple l’any passat.

Recollint aquesta inquietud, el consistori impulsa una festa que es desenvoluparà entre les 00.30 hores i les 4 hores de la nit de Cap d’Any al Celler. Tot i que encara cal confirmar alguns detalls de la festa, està previst que la sala Cèsar Martinell i la sala de les Tines es converteixin en pistes de ball.

En una de les sales hi haurà l’actuació d’un DJ que punxarà temes comercials, mentre que en l’altre s’oferirà música electrònica. A l’exterior de l’edifici, hi haurà food trucks. “Feia anys que se’ns demanava aquesta activitat i finalment l’hem pogut organitzar”, ha explicat Ana M. Martínez, que diu que la festa “va destinada a un públic juvenil a partir dels 16 anys, però també a la resta de la població”.

L’activitat no apareix a la programació oficial de Nadal, ja que segons ha explicat la màxima responsable municipal, fins al darrer moment s’ha estat buscant una ubicació precisa per a l’activitat.
De moment, l’Ajuntament no ha previst cap servei d’autobús extraordinari durant aquelles hores.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal