El Celler acollirà una festa de Cap d’Any amb dos ambients musicals
Actualitat | 10 de desembre de 2018

MARTA CABRERA
El Celler ha estat l'equipament escollit per l'Ajuntament per la festa. / Cesar Font
L’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, ha fet públic aquest matí que el Celler acollirà la nit del 31 de desembre una festa de Cap d’Any. Es tracta d’una proposta que sorgeix dels col·lectius joves i que l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) també va portar al Ple l’any passat.

Recollint aquesta inquietud, el consistori impulsa una festa que es desenvoluparà entre les 00.30 hores i les 4 hores de la nit de Cap d’Any al Celler. Tot i que encara cal confirmar alguns detalls de la festa, està previst que la sala Cèsar Martinell i la sala de les Tines es converteixin en pistes de ball.

En una de les sales hi haurà l’actuació d’un DJ que punxarà temes comercials, mentre que en l’altre s’oferirà música electrònica. A l’exterior de l’edifici, hi haurà food trucks. “Feia anys que se’ns demanava aquesta activitat i finalment l’hem pogut organitzar”, ha explicat Ana M. Martínez, que diu que la festa “va destinada a un públic juvenil a partir dels 16 anys, però també a la resta de la població”.

L’activitat no apareix a la programació oficial de Nadal, ja que segons ha explicat la màxima responsable municipal, fins al darrer moment s’ha estat buscant una ubicació precisa per a l’activitat.
De moment, l’Ajuntament no ha previst cap servei d’autobús extraordinari durant aquelles hores.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Generalitat accepta cedir la titularitat de l’avinguda de l’Estatut a Rubí
Rebeca, persones de ‘Robí’
Veïns de Rubí i curiositats locals
Rubí Forma ofereix més de 6.000 hores de formació per afavorir la inserció laboral en àrees prioritàries
Protestes dels treballadors d’Abelló Linde contra un pla de reestructuració que preveu nous acomiadaments
La nefasta gestió municipal de l’habitatge a Rubí. Un exemple concret