Èxit de participació en el Torneig Infantil de Nadal de petanca
Esports | 2 de gener de 2018

REDACCIÓ
La Unió Petanca Las Torres-Rubí va celebrar el 30 de desembre el Torneig Infantil de Nadal, que enguany arriba a la 3a edició, amb rècord de participants en aconseguir la inscripció de fins a 64 dobletes. El torneig va discórrer en un ambient esportiu i familiar.

L’entitat rubinenca pretén, amb aquesta activitat, donar a conèixer i introduir als més petits en un esport desconegut per a molts i alhora trencar la imatge de ser practicat només per gent gran.

Per poder organitzar el torneig, es va comptar amb la col·laboració de Propetanque i de l’Ajuntament de Rubí. L’entrega de premis va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Juan López, i la regidora de Servei a les Persones, Marta García.

Aquest proper cap de setmana no es disputarà cap partit de lliga en coincidir amb el dia de Reis. No serà fins al dia 13 de gener que es tornarà a engegar el campionat que compta actualment amb tres equips de la UP Las Torres-Rubí amb opcions de pujar de categoria.
Els participants al torneig en una foto de família. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal