El Concurs de Cartells pel Dia d’Andalusia té Cadis com a tema central
Cultura | 4 de gener de 2018

REDACCIÓ
La Coordinadora d’Entitats Culturals Andaluses de Rubí (CECAR) organitza un any més el Concurs de Cartells coincidint amb la celebració del Dia d’Andalusia, que serà entre els dies 8 i 10 de març del 2019. En aquesta ocasió, els cartells que es presentin a concurs hauran d’estar relacionats amb la ciutat o la província de Cadis.

El temps límit per presentar les propostes és el 16 de gener del 2019 i cada autor podrà presentar un màxim de dues obres. Els cartells s’hauran de portar a l’Ateneu, al carrer Xile, 1-3 i no podran portar cap signatura. Estaran identificats amb un lema que figurarà a la part de darrere del cartell i es lliurarà juntament amb un sobre tancat on haurà de constar el nom i els cognoms, la direcció, el telèfon i l’edat del participant. A la part exterior del sobre haurà de constar el lema de l’obra presentada.

Pel que fa a les mides, el cartell ha de ser un DINA 2, de 29,7 cm d’ample i 42 cm de llarg i s’ha de presentar amb un suport rígid, acompanyat d’un CD amb l’arxiu digital per a la seva possible impressió. En el cartell ha de figurar el text ‘Dia de Andalucía en Rubí, 8, 9 y 10 de marzo de 2019’.

Pel que fa als requisits per participar-hi, els concursants hauran de ser majors d’edat o bé ser representats per un tutor.

El jurat estarà format per professionals del disseny escollits per la CECAR i la participació del regidor de Cultura, Moisés Rodríguez. El veredicte es farà públic el 4 de febrer del 2019 a través del Diari de Rubí.
El premi per al guanyador serà de 300 euros.
El termini per lliurar els dissenys acaba el 16 de gener. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament repartirà ‘clakis’ gratuïts per fomentar el reciclatge d’oli de cuina
Preocupació ciutadana per l’expansió de la vespa velutina pel municipi
L’assemblea del PSC local aprova la llista del partit per a les eleccions municipals del 26 de maig
Irregularitats i incompliments del camp de golf de Can Sant Joan
Beret, Lola Índigo, Danny Ocean, Aitana i Ana Guerra, entre els artistes del Festival Primavera Pop
Ana M. Martínez omple La Sala en la presentació de la seva candidatura amb Miquel Iceta