Últim dia per visitar el campament del Mag Rubisenc al Castell
Actualitat | 4 de gener de 2019

REDACCIÓ
El Mag Rubisenc va obrir dimecres passat les portes del seu campament del Castell per recollir les cartes dels infants de Rubí. El Mag manté obert el seu campament fins aquest divendres, entre les 16.30 i les 20.30 h, ja que a partir de demà estarà entretingut preparant l’arribada de Ses Majestats els Reis.

Per evitar problemes, es lliuren tiquets d’accés en el moment d’arribada al campament. Aquests es donen exclusivament als infants ─de 0 a 12 anys─ amb l’objectiu d’evitar pràctiques poc respectuoses amb la resta de gent i l’accés és per rigorós ordre d’arribada. Els familiars i altres acompanyants poden accedir al pati del Castell per portar i recollir els infants, que entren sols a conèixer el mag.

Els nens i nenes poden aprofitar la seva visita al campament per elaborar fanalets de Reis, destinats a guiar el camí de Ses Majestats la nit del 5 de gener. Un cop més, els infants també troben als jardins del Castell un arbre dels desitjos on podran penjar les seves il·lusions per a la ciutat. Entre tots aquells que deixin per escrit el seu desig s’escolliran, per sorteig, els nens i nenes que pujaran a l’escenari durant l’arribada dels Reis la nit del 5 de gener.

El grup Xarop de Canya anima l’espera per accedir al campament.

En el primer dia d’obertura del campament, uns 400 nens van visitar el Mag Rubisenc. Els dos primers passis van estar reservats per a nens i nenes amb diversitat funcional.
El Mag Rubisenc s’ha instal·lat al Castell. / Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament repartirà ‘clakis’ gratuïts per fomentar el reciclatge d’oli de cuina
Preocupació ciutadana per l’expansió de la vespa velutina pel municipi
L’assemblea del PSC local aprova la llista del partit per a les eleccions municipals del 26 de maig
Irregularitats i incompliments del camp de golf de Can Sant Joan
Beret, Lola Índigo, Danny Ocean, Aitana i Ana Guerra, entre els artistes del Festival Primavera Pop
Ana M. Martínez omple La Sala en la presentació de la seva candidatura amb Miquel Iceta