Estimats Reis Mags
Estimats Reis d’Orient,

Com que aquest any hem estat prou bons, o com a mínim ho hem intentat, us faig arribar la nostra carta de desitjos per aquest any nou.

En primer lloc, ens agradaria demanar-vos salut, que estem convençuts que és primordial. I per si un cas en algun moment ens falta aquesta, aprofitem per recordar-vos que estaria bé poder disposar d’uns serveis públics sanitaris de qualitat. Ja sabeu, servei d’urgència pediàtrica les 24 hores, especialistes als CAP, amb llistes d’espera més raonables... Ah! I un hospital de referència més proper i menys saturat. Això últim ja sabem que és difícil, però si no pot ser, també aniríem fent de moment amb un transport públic directe i eficient que ens portés als hospitals de Terrassa sense perdre moltes hores.

De cara a aquest any que tot just acabem d’estrenar, també demanem que es creï més ocupació de qualitat a la ciutat i es redueixin les llistes de l’atur. I no volem oblidar-nos dels comerciants, que aquest sigui un bon any o, com a mínim, millor que el 2018 i els rubinencs aprofitin per fer les seves compres al teixit comercial local.

Melcior, Gaspar i Baltasar, us volem demanar també que la gent de Rubí sigui més cívica, que es llencin menys residus a terra i que es recicli més i, ja posats, si podeu millorar les escoles de Rubí, en especial l’Escola del Bosc, us estaríem molt agraïts.

Volem una ciutat més amable i on la mobilitat sigui millor: on la gent pugui passejar amb seguretat pels carrers, que aquests siguin més bonics i que hi hagi parcs infantils en bones condicions. Voldríem tenir una nova piscina d’estiu, però si no pot ser, ens conformaríem amb una adequació del parc de Ca n’Oriol.

Per al 2019, també demanem que els rubinencs continuïn sent tan solidaris com han estat sempre i que no es deixi de banda les famílies més necessitades de la ciutat, aquelles que pitjor ho estan passant.

Per últim, però no menys important, voldríem demanar-li als Reis d’Orient que de cara al 2019, totes les persones tinguin una llar i no hagin de marxar de la ciutat perquè no poden pagar un habitatge. Esperem que pugueu atendre algunes de les nostres peticions i que, quan visiteu la ciutat, aquest dissabte, feu realitat, com a mínim, els somnis de tots els infants rubinencs. Us esperem!
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Generalitat accepta cedir la titularitat de l’avinguda de l’Estatut a Rubí
Rebeca, persones de ‘Robí’
Veïns de Rubí i curiositats locals
Rubí Forma ofereix més de 6.000 hores de formació per afavorir la inserció laboral en àrees prioritàries
Protestes dels treballadors d’Abelló Linde contra un pla de reestructuració que preveu nous acomiadaments
La nefasta gestió municipal de l’habitatge a Rubí. Un exemple concret