Més de 70 nedadors alevins disputen a Can Rosés la 3a jornada de la Lliga Catalana
Esports | 4 de gener de 2019

CNR
L’equip aleví del Club Natació Rubí va disputar dissabte a la piscina de Can Rosés la 3a jornada de la Lliga Catalana. Més de 70 nedadors i nedadores provinents de 7 clubs diferents es van desplaçar a les instal·lacions del Natació Rubí per participar en les proves dels 400 m lliures i 200 m estils, que constituïen l’última oportunitat de classificar-se pel Campionat de Catalunya d’Hivern, i els 50 m braça i el relleu de 4×100 m lliures mixtes. Actualment, el CNR ocupa la 55a posició dels 85 clubs que disputen la lliga.

D’altra banda, també dissabte passat, els infantils, júniors i absoluts van traslladar-se fins a Caldes de Montbui per disputar el Trofeu d’Hivern, una competició que serveix com a preparació per a les properes cites importants que s’aproximen com el Campionat de Catalunya Obert d’Hivern que es disputarà el proper mes de gener a Terrassa.

Després de les setmanes de Nadal, en les quals hi ha hagut dies de descans, però també de preparació amb la mirada fixada en les properes competicions, el 5 de gener tindrà lloc el tradicional 100x100 que enguany arriba a la 6a edició i que organitza el Natació Rubí el primer cap de setmana de l’any. Es tracta d’un entrenament obert per a qualsevol nedador o nedadora que vulgui afrontar el repte, tant de les seccions esportives del club com de qualsevol altre club. Els esportistes es dividiran en quatre nivells, la proposta és realitzar 100 sèries de 100 m cadascuna (o les que es puguin). El repte es farà de 8.30 a 12.30 hores i tots els participants rebran una bossa de participació a l’inici amb un petit avituallament, tant sòlid com líquid, per consumir durant i al final de l’entrenament, on després hi haurà un petit esmorzar.

Cada participant rebrà un diploma. Es pot trobar més informació al web del club.
L’equip aleví va disputar la 3a jornada de Lliga Catalana. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal