Més de 70 nedadors alevins disputen a Can Rosés la 3a jornada de la Lliga Catalana
Esports | 4 de gener de 2019

CNR
L’equip aleví del Club Natació Rubí va disputar dissabte a la piscina de Can Rosés la 3a jornada de la Lliga Catalana. Més de 70 nedadors i nedadores provinents de 7 clubs diferents es van desplaçar a les instal·lacions del Natació Rubí per participar en les proves dels 400 m lliures i 200 m estils, que constituïen l’última oportunitat de classificar-se pel Campionat de Catalunya d’Hivern, i els 50 m braça i el relleu de 4×100 m lliures mixtes. Actualment, el CNR ocupa la 55a posició dels 85 clubs que disputen la lliga.

D’altra banda, també dissabte passat, els infantils, júniors i absoluts van traslladar-se fins a Caldes de Montbui per disputar el Trofeu d’Hivern, una competició que serveix com a preparació per a les properes cites importants que s’aproximen com el Campionat de Catalunya Obert d’Hivern que es disputarà el proper mes de gener a Terrassa.

Després de les setmanes de Nadal, en les quals hi ha hagut dies de descans, però també de preparació amb la mirada fixada en les properes competicions, el 5 de gener tindrà lloc el tradicional 100x100 que enguany arriba a la 6a edició i que organitza el Natació Rubí el primer cap de setmana de l’any. Es tracta d’un entrenament obert per a qualsevol nedador o nedadora que vulgui afrontar el repte, tant de les seccions esportives del club com de qualsevol altre club. Els esportistes es dividiran en quatre nivells, la proposta és realitzar 100 sèries de 100 m cadascuna (o les que es puguin). El repte es farà de 8.30 a 12.30 hores i tots els participants rebran una bossa de participació a l’inici amb un petit avituallament, tant sòlid com líquid, per consumir durant i al final de l’entrenament, on després hi haurà un petit esmorzar.

Cada participant rebrà un diploma. Es pot trobar més informació al web del club.
L’equip aleví va disputar la 3a jornada de Lliga Catalana. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament repartirà ‘clakis’ gratuïts per fomentar el reciclatge d’oli de cuina
Preocupació ciutadana per l’expansió de la vespa velutina pel municipi
L’assemblea del PSC local aprova la llista del partit per a les eleccions municipals del 26 de maig
Irregularitats i incompliments del camp de golf de Can Sant Joan
Beret, Lola Índigo, Danny Ocean, Aitana i Ana Guerra, entre els artistes del Festival Primavera Pop
Ana M. Martínez omple La Sala en la presentació de la seva candidatura amb Miquel Iceta