El Sènior Masculí i Femení del CNR mantenen les seves posicions, tot i caure derrotats
Esports | 4 de gener de 2019

CNR
Els dos primers equips sènior del Club Natació Rubí (CNR) van acabar l’any amb dues derrotes en les seves respectives competicions. Derrotes, però, que no han comportat en cap cas perdre posicions a la classificació. En aquest sentit, el Sènior Femení va caure de manera més clara davant les terceres classificades, el CE Mediterrani, amb un marcador final de 12-4. Amb aquest resultat, les jugadores rubinenques es mantenen a la sisena posició igualades amb el CN Terrassa.

Per la seva part, el Sènior Masculí va caure a la piscina de la UE Horta per un resultat de 12-10, però continua líder a la classificació empatat a punts amb el CN Sant Feliu.


CAR de Sant Cugat
D’altra banda, la jugadora de waterpolo del club rubinenc Elena Ruiz va participar del 27 al 30 de desembre en els entrenaments de la selecció espanyola cadet, unes sessions de preparació en les quals també hi ha participat la selecció italiana cadet. Els entrenaments van tenir lloc al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.
El Sènior Femení va caure a la piscina del CE Mediterrani, tercer classificat. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal