La UAR no s’atura per Nadal: cros social, pujada al Puigmadrona i la Sant Silvestre
Esports | 4 de gener de 2019

UAR
La Unió Atlètica Rubí (UAR) no ha aturat la seva activitat per les festes nadalenques. Així, els dies 22 i 23 de desembre, l’escola de la UAR va competir en controls en pista coberta i en el cros del Baix Montseny, a Sant Celoni, on Adrià Macías Fernández va quedar segona a la categoria infantil.

El 26 de desembre, Dia de Sant Esteve, un grup format per 65 persones, la meitat caminant i la resta corrent, van pujar el Puigmadrona, en una sortida organitzada conjuntament amb Fondistes de Rubí i el Mercat Municipal. La iniciativa, que cada any se celebra i està oberta a tota la població, va tenir com a punts de sortida l’Ajuntament i l’Església de Sant Pere. L’objectiu no és la competició, sinó celebrar les festes amb una manera saludable de passar-s’ho bé.

D’altra banda, el 29 de desembre a les instal·lacions de Can Rosés, va tenir lloc el Cros Social de la UAR per als socis, simpatitzants i familiars vinculats al club. Hi va haver tres curses on van participar unes 70 persones entre corredors i familiars que els van acompanyar. Al final de la jornada, es va fer el lliurament dels premis i es va convidar a tots els participants i familiars a una botifarrada.

Finalment, el 31 de desembre es va realitzar la Cursa de Sant Silvestre a Sant Cugat del Vallès, on van participar més de 14 corredors de la Unió Atlètica Rubí. Cal destacar la molt bona actuació de José Miguel Segovia Martínez, que va fer un temps de 37’51” i va quedar el 8è a la seva categoria. També van ser destacats els resultats de Vicente Blasco, amb un temps de 37’53” i 7è a la seva categoria, i de Núria Segura Coca, que va quedar segona de la seva categoria amb un temps de 43’04” i aconseguint la millor marca personal per aquesta distància.
Participants a la pujada al Puigmadrona, que va tenir lloc el Dia de Sant Esteve. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal