La UAR no s’atura per Nadal: cros social, pujada al Puigmadrona i la Sant Silvestre
Esports | 4 de gener de 2019

UAR
La Unió Atlètica Rubí (UAR) no ha aturat la seva activitat per les festes nadalenques. Així, els dies 22 i 23 de desembre, l’escola de la UAR va competir en controls en pista coberta i en el cros del Baix Montseny, a Sant Celoni, on Adrià Macías Fernández va quedar segona a la categoria infantil.

El 26 de desembre, Dia de Sant Esteve, un grup format per 65 persones, la meitat caminant i la resta corrent, van pujar el Puigmadrona, en una sortida organitzada conjuntament amb Fondistes de Rubí i el Mercat Municipal. La iniciativa, que cada any se celebra i està oberta a tota la població, va tenir com a punts de sortida l’Ajuntament i l’Església de Sant Pere. L’objectiu no és la competició, sinó celebrar les festes amb una manera saludable de passar-s’ho bé.

D’altra banda, el 29 de desembre a les instal·lacions de Can Rosés, va tenir lloc el Cros Social de la UAR per als socis, simpatitzants i familiars vinculats al club. Hi va haver tres curses on van participar unes 70 persones entre corredors i familiars que els van acompanyar. Al final de la jornada, es va fer el lliurament dels premis i es va convidar a tots els participants i familiars a una botifarrada.

Finalment, el 31 de desembre es va realitzar la Cursa de Sant Silvestre a Sant Cugat del Vallès, on van participar més de 14 corredors de la Unió Atlètica Rubí. Cal destacar la molt bona actuació de José Miguel Segovia Martínez, que va fer un temps de 37’51” i va quedar el 8è a la seva categoria. També van ser destacats els resultats de Vicente Blasco, amb un temps de 37’53” i 7è a la seva categoria, i de Núria Segura Coca, que va quedar segona de la seva categoria amb un temps de 43’04” i aconseguint la millor marca personal per aquesta distància.
Participants a la pujada al Puigmadrona, que va tenir lloc el Dia de Sant Esteve. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Generalitat accepta cedir la titularitat de l’avinguda de l’Estatut a Rubí
Rebeca, persones de ‘Robí’
Veïns de Rubí i curiositats locals
Rubí Forma ofereix més de 6.000 hores de formació per afavorir la inserció laboral en àrees prioritàries
Protestes dels treballadors d’Abelló Linde contra un pla de reestructuració que preveu nous acomiadaments
La nefasta gestió municipal de l’habitatge a Rubí. Un exemple concret