Arriba el torn dels més petits del Casal Popular amb ‘Els dimoniets’
Una quarantena d’infants participaran en la versió adaptada de l’obra ‘Els Pastorets’
Cultura | 8 de gener de 2019

MARTA CABRERA
Ja fa 8 anys que els més petits del Grup Escènic del Casal Popular posen en escena, un cop passades les festes de Nadal, la representació ‘Els dimoniets’. Es tracta d’una versió lliure i musical de l’obra de teatre ‘Els Pastorets’, el clàssic de Josep M. Folch i Torres, escrita i dirigida per Laia Borràs. “És una obra molt viva, perquè treballem amb infants, al final són ells qui porten l’obra i és sorprenent la capacitat d’improvisació que tenen”, explica la directora de l’espectacle.

‘Els dimoniets’ és un espectacle interpretat per una quarantena d’infants d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys i amb la col·laboració de l’Escola de Música Pere Burés, que ofereix música en directe.

Es faran dues representacions, la primera el 12 de gener a les 18 hores i la segona el 13 de gener també a les 18 hores, totes dues al Casal Popular. Les entrades es poden comprar per internet al web www.casalpopular.org o bé una estona abans a les taquilles del Casal Popular. El preu és de 3 euros cada entrada.

Els Pastorets, l’èxit de cada any
Pel que fa a les quatre representacions de l’obra ‘Els Pastorets’, que interpreta el Grup Escènic del Casal Popular amb l’Escola de Sardanes Flor de Neu, ha tornat a ser un èxit, com cada any. S’han fet quatre representacions, amb la participació de més d’una seixantena d’actors i actrius, que han comptat amb unes 700 persones de públic. ‘Els Pastorets’ és una de les activitats més simbòliques i clàssiques del Nadal a Rubí i es va començar a realitzar el 1924.
'Els dimoniets', en una imatge d'arxiu.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal