Arriba el torn dels més petits del Casal Popular amb ‘Els dimoniets’
Una quarantena d’infants participaran en la versió adaptada de l’obra ‘Els Pastorets’
Cultura | 8 de gener de 2019

MARTA CABRERA
Ja fa 8 anys que els més petits del Grup Escènic del Casal Popular posen en escena, un cop passades les festes de Nadal, la representació ‘Els dimoniets’. Es tracta d’una versió lliure i musical de l’obra de teatre ‘Els Pastorets’, el clàssic de Josep M. Folch i Torres, escrita i dirigida per Laia Borràs. “És una obra molt viva, perquè treballem amb infants, al final són ells qui porten l’obra i és sorprenent la capacitat d’improvisació que tenen”, explica la directora de l’espectacle.

‘Els dimoniets’ és un espectacle interpretat per una quarantena d’infants d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys i amb la col·laboració de l’Escola de Música Pere Burés, que ofereix música en directe.

Es faran dues representacions, la primera el 12 de gener a les 18 hores i la segona el 13 de gener també a les 18 hores, totes dues al Casal Popular. Les entrades es poden comprar per internet al web www.casalpopular.org o bé una estona abans a les taquilles del Casal Popular. El preu és de 3 euros cada entrada.

Els Pastorets, l’èxit de cada any
Pel que fa a les quatre representacions de l’obra ‘Els Pastorets’, que interpreta el Grup Escènic del Casal Popular amb l’Escola de Sardanes Flor de Neu, ha tornat a ser un èxit, com cada any. S’han fet quatre representacions, amb la participació de més d’una seixantena d’actors i actrius, que han comptat amb unes 700 persones de públic. ‘Els Pastorets’ és una de les activitats més simbòliques i clàssiques del Nadal a Rubí i es va començar a realitzar el 1924.
'Els dimoniets', en una imatge d'arxiu.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Generalitat accepta cedir la titularitat de l’avinguda de l’Estatut a Rubí
Rebeca, persones de ‘Robí’
Veïns de Rubí i curiositats locals
Rubí Forma ofereix més de 6.000 hores de formació per afavorir la inserció laboral en àrees prioritàries
Protestes dels treballadors d’Abelló Linde contra un pla de reestructuració que preveu nous acomiadaments
La nefasta gestió municipal de l’habitatge a Rubí. Un exemple concret