L’assemblea del PSC ratifica Ana M. Martínez com la seva candidata
Política | 11 de gener de 2019

REDACCIÓ
Ana M. Martínez, actual alcaldessa, ja és oficialment la cap de llista del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a les eleccions municipals. Així ho ha ratificat aquest dimarts l’assemblea local del partit després que Martínez fos l’única candidata que es va presentar a les primàries.

Durant l’acte de nomenament de Martínez, a banda d’agrair a la militància la seva confiança, va fer un breu balanç de la tasca realitzada pel seu grup municipal. L’alcaldessa va afirmar que, tot i els obstacles que s’han trobat durant tot el mandat, l’equip de govern ha estat capaç de tirar endavant la majoria de projectes del seu programa electoral. En aquest sentit, es va referir a l’ampliació de l’illa de vianants o l’inici de la rehabilitació del Casino.

La recentment nomenada cap de llista també va demanar de nou la confiança de la militància per seguir transformant la ciutat i continuar fent “més fàcil la vida dels nostres veïns i veïnes”.
Ana M. Martínez optarà a la reelecció com a alcaldessa de la ciutat. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal