Últims dies per veure la mostra de Diorames de Nadal
Cultura | 11 de gener de 2019

REDACCIÓ
Des del 16 de desembre, centenars de rubinencs han pogut gaudir de l’exposició de Diorames de Nadal, que encara es pot visitar fins al 13 de gener. Es tracta d’una mostra tradicional de pessebrisme que enguany incorpora una gran novetat i és que hi ha instal·lat un diorama gegant sobre l’arribada del ferrocarril a Rubí el 1918, amb una recreació dels carrers del voltant de l’estació. Carrers i espais emblemàtics com el Teatre Domènec, el carrer Colom, el carrer Balmes o el carrer Prim.

A banda d’aquest gran diorama, també es poden trobar altres diorames de mida més reduïda i que representen diverses escenes del naixement de Jesús, tema central de les creacions nadalenques.

La mostra, impulsada per l’Associació de Pessebristes de Rubí, es pot visitar aquest divendres de 17.30 a 20.30 hores i el dissabte i el diumenge de 12 a 14 hores i de 17.30 a 20.30 hores.
Representació del Teatre Domènec de la mostra de Diorames. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal