Forn Aribau, Erika Vigara Marhaba Spa i El Racó del Llibre guanyen el Concurs d’Aparadors de Nadal
Actualitat | 14 de gener de 2019

CRISTINA CARRASCO
El Forn Aribau, Erika Vigara Marhaba Spa i El Racó del Llibre han estat els guanyadors del Concurs d’Aparadors de Nadal, organitzat per Comerç Rubí amb el suport de Cecot, Pimec i l’Ajuntament. Com a premi, el Forn Aribau rebrà 300 euros, Erika Vigara Marhaba Spa, 200 euros, i El Racó del Llibre, 100 euros, com a guanyadors del primer, segon i tercer premi respectivament.

Aquest dilluns, l’alcaldessa, Ana M. Martínez, el regidor de Comerç, Rafael Güeto, i el president de Comerç Rubí, Miquel Ortuño, han visitat els tres establiments per lliurar-los un diploma com a guanyadors.

Rosa Aribau, propietària del Forn Aribau, s’ha mostrat molt il·lusionada per haver guanyat aquest reconeixement al millor aparador de Nadal, que reprodueix un paisatge nadalenc, amb diferents Pares Noels i arbres de nadal enfarinats de neu. Aquesta era la primera vegada que l’establiment participava en el Concurs després de molts anys sense fer-ho.

En total, en la convocatòria d’enguany, han participat 21 establiments, que han decorat amb motius nadalencs els seus aparadors. Martínez ha agraït a tots “els seus esforços per intentar que la campanya de Nadal sigui millor i més atractiva engalanant el seu aparador” i ha felicitat els guanyadors. La primera edil també ha destacat el treball conjunt entre el consistori, Rubí Comerç i els mateixos comerciants a títol individual per aconseguir que la campanya nadalenca hagi estat un èxit.

Campanya de Nadal
Des del punt de vista comercial, Miquel Ortuño ha apuntat que, tot i que falten encara dades per confirmar, les sensacions han estat positives. Segons el president de Rubí Comerç, les vendes s’han mantingut respecte a l’any passat, tot i que hi havia entre el teixit comercial preocupació per l’augment les vendes online. Sectors com l’alimentació o les joguines han incrementat lleugerament les vendes, mentre que altres com moda i complements han caigut una mica. Malgrat això, el còmput global és positiu.

Participació en les activitats
Pel que fa a la participació ciutadana a les diverses activitats proposades durant la campanya de Nadal, el balanç també es positiu. Així 10.140 persones van patinar a la pista gel, unes 1.440 més que l’any passat, i s’estima que unes 13.200 van passejar o participar en les activitats del Món del Tió. El Món dels Somnis, ubicat a la plaça Doctor Guardiet, va atreure unes 8.400 persones, mentre que la Carpa Tomassa va aplegar 2.715 ciutadans. A més, 8.848 passatgers van pujar al Trenet dels Comerciants.
Del túnel de llum instal·lat a Maximí Fornés no es tenen dades però, per l’alcaldessa, ha estat un èxit, ja que l’ha visitat moltíssima gent.
El Forn Aribau ha estat el guanyador del concurs d'aparadors. / C.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’AV Zona Mercat lliura els premis ‘Gent del barri, gent de Rubí’
Tres dies de dol per la mort de Neus Català, supervivent dels camps nazis
Comencen a senyalitzar itineraris naturals del municipi
L’exposició ‘Ignasi Marroyo i amics: Retrats’ arriba al Foto Art Manresa
El cap de la Policia Local i l’excap de Protecció Civil de Rubí, reconeguts pels Mossos d’Esquadra
La fideuà d’Esquerra Republicana aplega més de 200 persones a Ca n’Oriol